Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראשונה במשפחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסענו לרייכמן להביא את החמודה לביתה החדש.

ובגלל שהאוטו חדש בנוף הישראלי אשים קצת תמונות.

מדובר בדגם TERRA.

קצת תמונות:

87471066.jpg

18639942.jpg

20609829.jpg

97640283.jpg

פורסם
תתחדש!

נראה רכב טוב גם לפי הנתונים

אגב, אתה מתכוון ספייס ורסו... כל האדמה שמש ירח של הקורולה לא קריטיות :p

כמובן ספייס וורסו

ברמת אבזור TERRA (פשוטה)

פורסם

רק אני לא רואה את התמונות?

תתחדשו! על הנייר מדובר באחד הרכבים היותר שימושיים שאפשר למצוא היום בשוק; לא קטן, לא גדול, בעל מרחב ומרווח פנימי מפתיע וצריכת דלק מופתית. יצא לי לראות אחד כזה על הכביש, אפילו העיצוב שלו פרופורציונלי. קיבל ממני לייק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לי כל כך הרבה לרשום על הרכב כי אני לא הנהג הראשי עליו.

מה שכן, מדובר ברכב מאוד מאוד מרווח גם מאחור וגם מלפנים.

לגבי התצרוכת דלק קשה לי להגיד רק שהוא צריך להיות חסכוני.

אני אוהב את הנסיעה עליו הגיר דיי חלק ושקט.

מבחינת אבזור בדגם הפשוט אני חושב שהוא מספיק לגמריי. ומגיע עם 7 כריות אוויר אבל רק 2 חלונות חשמל מקדימה.

GLI עולה 5000 שקל ונותנת , רדיו מקורי מיפן (לא התקנה מקומית של החברה בארץ) , משענת יד , תפעול מההגה ו4 חלונות חשמל.

ב TERRA (הדגם הפשוט שלנו המערכת כוללת USB + AUX)

יש משהו מוזר שלא ראיתי במכוניות שכל הזמן יש על מכוון השעונים סימן ירוק בשם ECO וכאשר אתה נוהג עם רגל כבדה או בסגנון הוא נעלם.

ושאתה נרגע הוא חוזר.

דבר נוסף זה התראה על חגירת חגורות מאחור, בתמונה פה המוט הילוכים מסתיר אבל קיימת שם 3 ציורים של חגורות עם 3 נורות

שכאשר עם משקל על הכסאות מאחור אוטומטית 3 הנורות נדלקות וכאשר מישהו חוגר הנורה נעלמת.

מצב SPORT מיותר לטעמי למרות שלפעמים בעצירה זה יכול לעזור בהורדת הילוך ( ויש גם פאדל שיפט אם זה חשוב למישהו)

דבר נוסף זה הפלסטיקה שזאת המחלה של כל היפניות (אני נוסע על סקודה ביום יום)

בעיקרון אשמח לענות על שאלות ספציפיות.

• תוכן חדש...