Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי קיה מאגנטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אח של אבא שלי יצא לפנסיה (צבאית, גיל 45. ל"א נמאס עליו). עכשיו הוא רוצה לרכוש אוטו חדש לכבוד החיים שאחרי.

הוא מחפש אוטו שלא יהיה בור ללא תחתית מבחינת הדלק, עדיפות לטיפרטוניק, מרווח, חלון בגג, מראה יוקרתי ואבזור. דבר נוסף חשוב ברכב הוא שלא יהיה הרבה סיכויים שתוך שבעה שנים הוא יהיה שווה שליש.

התקציב נע סביב ה150K, יכול להימתח עד 155K גג.

מכוניות מעניינות שתפסו לו את העין הם קיה מג'נטיס (העדפה העיקרית), יונדאי סונטה (הפחות מאובזרת), מאזדה 6 (הפחות מאובזרת).

הצעו טובות אחרות הם: ניסאן ג'יוק, פולקסווגן שירוקו, אלפא מיטו.

אשמח אם תרשמו פה העדפות, מכוניות שיש לשלול לפי הקריטריונים שלו וכו'.. אשמח לעזרה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הקפצה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

שים לב שיצא דגם חדש לחלוטין של קיה מגנטיס ויונדאי סונטה. באיזה דגם מדובר?

כמו כן, התלבטות בין מזדה 6, למשל, לשירוקו היא מוזרה. מדובר ברכבים שונים בתכלית המשמשים למטרות אחרות לגמרי. האם הוא לא צריך מעת לעת לקחת איתו אנשים ברכב?

• תוכן חדש...