Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם,

יש ברשותי רכב ראשון דייהטסו שרייד שנת 97 אוטומט שקניתי לפני כמה ימים,

אני צריכה לעשות לה טיפול 160,000 ולבדוק נזילה קטנה שיש לי (ואולי גם לעשות שטיפת מנוע בקיטור ).

אשמח לקבל המלצות על מוסכים אמינים שלא מחפשים "לדחוף" ,

אלא שיהיה אמין וזול כמה אפשר...

היות וזה רכב ראשון שלי אני לא מכירה אף אחד בתחום....

אשמח אם תוכלו לעזור לי :wink:

תודה רבה ושיהיה שבוע טוב !

למוסכים מומלצים בראשון לציון כנסו >>

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

אופיר קאר בע"מ

משה בקר 32 ראשון לציון

מספר הטלפון הישיר של בית העסק הוא: 039503452

תדברי עם אופיר כוכבי הוא המנהל או עוזי אני עושה שם את כל הטיפולים / תיקונים לרכב שלי תגידי לו שאמיר (עם הקולט)שלח אותך , הם אחלה אנשים קודם כל אם את צריכה גם את הפלאפון של אופיר שלחי לי ה"פ ואני ישיג לך

בהצלחה

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אני ממליץ לך על מוסך גחלת בראשון לציון.

הוא נמצא לייד טיב-טעם באיזור תעשייה.

רחוב פלוטיצקי 3

מספר הטלפון שלו- 03-9692085

קוראים לבחור אבי והוא מנהל המוסך.

הוא מטפל לי בכל הרכבים.

הוא אמין, מקצועי ועם תודעת שירות גבוהה.

דורון ריבניק.

פורסם

מוסך מאיה,תפני ליוסי

פריימן יעקב 5(מול הכניסה לטסטים של קומפיוטסט )

03-9677755,תפני ליוסי

לי יש אוטו מסוג סאאב,שנחשב לאוטו מסובך,שלא כל אחד יודע להיתעסק איתו..והוא שולט יפה בחומר.

המוסך תמיד מפוצץ,עדיף לקבוע תור,או לבוא מוקדם בבוקר

את יכולה להגיד שאיתי עם הסאאב השחורה שלח אותך

:type: @@ :beerchug:
פורסם

תודה על העזרה,

כל המוסכים שרשמתם מבקשים מחירים סבירים?

אני מחפשת גם שיהיו עם מחירים סבירים, כי גיליתי שיש ממש הבדלים בין המחירים שכל מוסך מבקש.

בנוסף,

רציתי לשאול איך מוסך גלי בראשון לציון? מישהו מימכם מכיר?

תודה.

פורסם

מוסך 'כפיר' בא.ת. ישן ( פריימן 12)מומלץ ואמין מאד. אני וחמי מטפלים שם במשך שנים, במספר כלי רכב.

כמו שכתבו מעלי - אין זול. זול אינו מדד למקצוענות ולאמינות. יש הוגנות, זה כן- כלומר, מוסך שלא ידחוף לך סתם דברים שאינך צריך, ומצד שני יעדכן אותך מתי שכן צריך...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מצטרף להמלצה על מוסך כפיר, טיפלתי שם שנים בסובארו שהייתה לי.

מוסך אמין, המחירים אומנם לא הכי זולים שיש, אבל העבודה הייתה טובה מאוד ולשביעות רצוני המלאה.

פורסם

מציע לך לבקש הצעת מחיר בכמה מהממלצות שקבלת כאן אם המחיר זה מה שחשוב לך.

עקרוני איכות ומחיר בדר"כ עולים ויורדים ביחד..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אמנם לא בראשון, אבל די קרוב, מוסך ארמי באור יהודה.

איזור התעשיה החדש, כביש 412.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
מצטרף להמלצה על מוסך כפיר, טיפלתי שם שנים בסובארו שהייתה לי.

מוסך אמין, המחירים אומנם לא הכי זולים שיש, אבל העבודה הייתה טובה מאוד ולשביעות רצוני המלאה.

עדכון מ2018:

הייתי אצלו והוא נראה באמת בן אדם ישר נחמד ונעים עד כמה שאני יכול לשפוט.

אליה ו2 קוצים בה:

אחת הנורות ברכב שלי היא בעייתית להחלפה (מצריכה פירוק של הפנס \ אולי חלק מהטמבון) והוא פשוט אמר לי שהוא לא הצליח להחליף בטענה שבטסט הם תוך שניה יחליפו לי.. זה מאכזב כי אחת הסיבות אני מביא את האוטו לפני טסט זה לוודא מעבר חלק של הטסט (מה גם שלחשמלאים שם יש פחות יכולת לפתור בעיות מאשר למוסך)

הדבר השני שהוא שולי בשבילי אבל אולי יעניין אחרים, הוא קצת יקר..גובה על מנורות \ חידוש פנסים ודברים שבמוסכים אחרים הייתי מקבל "על הבית" וזה גם קצת חבל אבל לא עקרוני מבחנתי.

לא בטוח שאחזור אליו למרות שהוא באמת נראה בן אדם ישר.

פורסם

כמו שאמרו לך כאן, אין זול. יש יקר (מוסך כללי) ויקר יותר (מוסך מורשה). ככה זה בישראל. מי שרוצה להוזיל מחירים דואג להביא את החלקים למוסך (כללי) ולשלם רק על עבודה.

פורסם (נערך)
כמו שאמרו לך כאן, אין זול. יש יקר (מוסך כללי) ויקר יותר (מוסך מורשה). ככה זה בישראל. מי שרוצה להוזיל מחירים דואג להביא את החלקים למוסך (כללי) ולשלם רק על עבודה.

דאג לקרוא לפני שאתה מגיב.

זאת הייתה התגובה הראשונה שלי בשרשור הזה אז בטח שלא אמרו *לי* שום דבר.

"..

קצת חבל אבל לא עקרוני מבחנתי" , ".. הדבר השני שהוא שולי בשבילי.. "

נראה לי שמזה אפשר להבין ש*לי* לא מאד משנה לשלם קצת יותר כל עוד הדברים נעשו טוב ונעשה רק מה שבאמת הכרחי, יש אנשים שמחפשים כמה שיותר זול וציינתי שלדעתי המוסך הזה לא מצטיין במחירים אטרקטיביים במיוחד, כמו שכתבו אחרים פה.

אם לא אחזור אליו, זה בגלל הסיפור עם המנורה ולא בגלל העלות..

עריכה אחרונה על ידי ykg
  • תוכן חדש...