Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש על הרכב ותשמור עליו כמו שצריך כדי שא' לא יתעצבן :lol:

דבר שני המחיר באמת נשמע קצת too good to be true, אבל לעתים נדירות אפשר למצוא מציאות.

הלוואי שלי יהיה כזה מזל עם הקליאו ספורט (אוכל את הלב כל יום על זה שלא היה לי את הכסף לפני חודש כשנמכרה אחת עם 80K ב42K).

פורסם

הי חברים, כנראה שכתבתי בצורה לא ברורה..

לא רציתי לכתוב בדיוק כמה,

שילמתי שלושים ומשהו אלף.

כן, בדקתי במוסך מורשה.

הדגם הוא 120כ"ס ידני 1.6

צריך לטפל במשולשים

לא מצטער לרגע.

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

פורסם

אם כל מה שכתבת אמת, יש לי הרגשה שרכשת רכב מרוצח סידרתי עם בעיות זהות מינית קשות ביותר

:-P:-P:-P

לא ינק מספיק.

אבא לא היה הרבה בבית.

הדוד נכנס לחדר בגיל 5...

וכו' וכו' :-D

הזוי משהו :shock:

יש אנשים כאלה!

תתחדש ובאמת שתהנה מהרכב הזה - כמה שאני מסתובב יותר ויותר בעולם הרכב אני לומד להבין ש"אנשי האלפות" זה עניין של אופי, התמכרות, אהבה.

מזל-טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא רק אלפא אני מכיר משהו שנוהג היום על ליאון ולא מוכן לשטוף במכון שטיפה כדי שלא יהיו סימנים על הצבע.

ועוד ועוד,

כבר אמרתי לו שאני רוצה לקנות את הרכב שלו כשהוא מוכר ובינתיים אני מחכה :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.

פורסם
זה לא רק אלפא אני מכיר משהו שנוהג היום על ליאון ולא מוכן לשטוף במכון שטיפה כדי שלא יהיו סימנים על הצבע.

ועוד ועוד,

כבר אמרתי לו שאני רוצה לקנות את הרכב שלו כשהוא מוכר ובינתיים אני מחכה :-)

חשבתי שזה מובן מאליו...

הרכב הזה לא נכנס מעולם למכונת שטיפה.

היום הוא התקשר כדי לשאול איך האוטו,

ואם אני משתמש בכפפות שהוא תן לי.

איזה מלך!

פורסם

רק לא הבנתי- אם הוא כ"כ קשור לרכב, איך נהג עליו רק ~8,500 ק"מ בשנה? ואם זה רכב שני, למה לו בכלל למכור? הרי בסכום כזה הוא לא ימצא רכב חדש יותר במצב זהה?!

פורסם

בנאדם מבוגר,

רוב הנסיעות מהבית לעבודה וחזרה

יש לו עוד אלפא (33) גם מדונדשת

קונה לאנצ'יה

הכיר בחור נחמד כמוני,

למה לא למכור?

פורסם

דבר אחד אני לא מבין.. איך הוא לא הוריד את כול מדבקות הטסטים המכוארות האילו? :roll:

אגב רכב יפיפה פשוט לא יאומן שעיצבו אותו עוד בתחילת ה2000 הרבה יותר יפה מרוב ברכבים שנוסעים בארץ ואפילו כאלו שעוצבו בשנים האחרונות.

פורסם

אני אוריד את המדבקות ואעלה תמונות פנים בקרוב.

פשוט לא רציתי לחטוא בחטא ההיבריס מהאוטו החדש והיפה שלי...

=)

• תוכן חדש...