Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים, אשמח מאוד לקבל את עזרתכם האדיבה

אנחנו מחפשים רכב משפחתי המיועד לשני מבוגרים ושני ילדים.

אני מחפש רכב אמין לא בזבזן בדלק ובטיחותי.

פחות חשוב לי ההאצה שלו או חווית הנסיעה.

לאחר כמה שיחות עם אנשים הבנתי שעדיף לקנות יפניות לעומת אירופאיות בגלל עלויות התחזוקה - האם זה נכון

חשבתי לקנות מליסינג - הדגם שהומלץ לי הוא מיצובישי לנסר 2007 - מה דעתכם

הבעיה עם הרכב שהוצע לי הוא קילומטרז גבוה 130000 ק"מ

האם באמת תהיה לי בעיה לקבל על הרכב מחיר מחירון כמובן לאחר כל השיקלולים של ליסינג וקילומטרז

תודה רבה

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים, אשמח מאוד לקבל את עזרתכם האדיבה

אנחנו מחפשים רכב משפחתי המיועד לשני מבוגרים ושני ילדים.

אני מחפש רכב אמין לא בזבזן בדלק ובטיחותי.

פחות חשוב לי ההאצה שלו או חווית הנסיעה.

לאחר כמה שיחות עם אנשים הבנתי שעדיף לקנות יפניות לעומת אירופאיות בגלל עלויות התחזוקה - האם זה נכון

חשבתי לקנות מליסינג - הדגם שהומלץ לי הוא מיצובישי לנסר 2007 - מה דעתכם

הבעיה עם הרכב שהוצע לי הוא קילומטרז גבוה 130000 ק"מ

האם באמת תהיה לי בעיה לקבל על הרכב מחיר מחירון כמובן לאחר כל השיקלולים של ליסינג וקילומטרז

תודה רבה

א. שטויות שמורכבות משמועות של מר.ישראל עלות תחזוקה שונה לכול רכב ורכב לא משנה אם הוא יפני או אירופאי או קורגסטאני יש מס דברים שמשנים את עלויות התחזוקה והם נגישות חלקים מחיר חלקים תחזוקה קודמת וכו...

אמנם אכן היפניות אמינות במקצת מהרכבים האירופאים.

ב. עד כמה חשוב לכם שיהיה מרחב בבגאז ואיזו תיבת הילוכים אתם רוצים?

ג. על ההצעה של המיצובישי לנסר הייתי מוותר בגלל שיש לו מנוע שלא מתאים לכם עם הרבה כוח וזללן יותר כדאי לקחת רכב עם מנוע יותר קטן פחות חזק ופחות זללן.

בינתיים לפי מה שנראה לי או דייהטסו סיריון או פיאט פונטו גרנדה.

פורסם

תודה על התגובה

אנחנו מחפשים תיבת הילוכים אוטומטית

סיריון ופונטו קטנים מדי

אנחנו צריכים תא מטען שמספיק לעגלת תינוק וקניות

האם יש דגמים בליסינג שכדאיים בטווח מחירים הזה ?

פורסם

תנסו לבדוק את הטויוטה קורולה החדשה עם גיר רובוטי.

הרכב מאוד חסכוני, מרווח ודי נוח. האבזור לא משהו, גם הבטיחות לא מדהימה (על אף התוצאות של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, מדובר על דגם שלא מגיע לארץ, עם 7 כריות אוויר, בעוד שבארץ הוא מגיע עם 4 כריות אוויר).

חובה לבדוק את הגיר, כי התגובות שלו אינן זהות לגיר אוטומטי קונבנציונלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום ובוקר טוב,

בתחום המחירים הזה יש לא מעט משפחתיות טובות, כל מה שאתה צריך לעשות זה רק לבחור. לדעתי יש גם מכוניות משפחתיות לא פחות טובות מהלאנסר בתקציב הזה, גם מבחינת עלויות האחזקה. למשל: פורד פוקוס, מאזדה 3, ניסן אלמרה, סיטרואן C4 ועוד.

קשה לדעת כמה קשה יהיה לך למכור את הרכב הזה בעתיד. אם אתם נוסעים מעט מאוד קילומטרים בשנה אז ייתכן שהקילומטראז' יתאזן ואז זה לא יהיה כל כך משמעותי. אם אתם נוסעים הרבה אז הקילומטראז' הגבוה ירתיע חלק מהקונים. קשה גם לדעת מה תיהיה הדרישה לדגם מסוים בעוד שלוש או ארבע שנים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...