Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האופניים ישמשו אותי למשך שעה וחצי כל יום.

אין דרישות מיוחדות, ז"א שכמות דרגות קושי וכו" לא מעניינים אותי.

צג המראה כמה קילומטרים "עברתי" ומחשב קלוריות, יכול להיות נחמד, אבל לא MUST.

הדבר הקריטי היחידי הוא איכות, אני מעוניין באיכות טובה ולא כזו שבה חלקים נשברים מהר.

בהתחלה הקצבתי לשם כך 1000 ש"ח, אבל ראיתי שקיימים מספר לא מבוטל של דגמים בחצי מהמחיר.

כיוון שאני לא מבין דבר וחצי דבר בעניין, גלשתי באינטרנט וראיתי כמות דגמים מכובדת, שההבדל ביניהם הוא 100-150 ש"ח.

בקיצור, התבלבלתי. לאיפה הולכים כשמתבלבלים? לכאן :).

אשמח לייעוץ,

תודה מראש.

פורסם

לי יש בבית את האופני כושר האלה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=491341

האופנים נמצאות אצלי כמעט שלוש שנים במהלכם הם עברו כבר 31,000 (שלושים ואחד אלף) ק"מ. וטפו, טפו, טפו אני צופה להם עוד מרחק דומה.

האופנים שקטות, נוחות ומומלצות.

הבעיות שהיו:

1. לאחר כשנה וחודשים נשבר מוט הברזל של הכסא בהלחמה, עבר שיפצור באופן אישי ומחזיק עד היום ללא בעיות

2. לאחר כשנתיים וחצי הפסיק לעבוד המד דופק, למרות שלדעתי בכל מקרה לא כדאי להסתמך עליו.

פורסם

הדגם שציינתי הוא דגם ישן, כך שייתכן שהוא לא קיים במלאי ומחירו לא עודכן וגם אם תרצו לרכוש אותו לא תצליח.

סביר להניח שהדגמים דיי זהים בניהם, כדאי לרכוש אופנים שבהם המשקולת כבדה יותר. ממליץ לך להיכנס לחנות גדולה באיזור מגוריך כדי לשבת על אופנים שונות ולראות איזה יותר נוחות לך וכמובן להקשיב לרעש שהם יוצרות.

הזכרת שאתה מתכוון לרכב על האופנים שעה וחצי מדיי יום, כך בחשבון שהדבר משעמם. אני רכבתי על האופניים כשעה ביום, כדי להתגבר על השיעמום הייתי מציב אותם מול הטלווזיה וצופה בתוכניות האוהבות עליי.

אם גם אתה שוקל משהו מאין זה, כך בחשבון שמיקום האופנים באופן קבוע מול הטלוויזיה לא יפריע, או למקם את האופניים במקום כזה שבקלות תוכל להעביר אותם מול הטלוויזה מבלי להעביר אותם חצי בית.

פורסם
הדגם שציינתי הוא דגם ישן, כך שייתכן שהוא לא קיים במלאי ומחירו לא עודכן וגם אם תרצו לרכוש אותו לא תצליח.

סביר להניח שהדגמים דיי זהים בניהם, כדאי לרכוש אופנים שבהם המשקולת כבדה יותר. ממליץ לך להיכנס לחנות גדולה באיזור מגוריך כדי לשבת על אופנים שונות ולראות איזה יותר נוחות לך וכמובן להקשיב לרעש שהם יוצרות.

הזכרת שאתה מתכוון לרכב על האופנים שעה וחצי מדיי יום, כך בחשבון שהדבר משעמם. אני רכבתי על האופניים כשעה ביום, כדי להתגבר על השיעמום הייתי מציב אותם מול הטלווזיה וצופה בתוכניות האוהבות עליי.

אם גם אתה שוקל משהו מאין זה, כך בחשבון שמיקום האופנים באופן קבוע מול הטלוויזיה לא יפריע, או למקם את האופניים במקום כזה שבקלות תוכל להעביר אותם מול הטלוויזה מבלי להעביר אותם חצי בית.

קודם כל, פעם נוספת, תודה.

ראיתי הרבה דגמים, אשר מחולקים לפי חנויות (מבחינת מלאי ומחיר) והאמת? בשביל כזה מוצר ורמת מחיר, אני לא מעוניין לערוך סקר שוק מקיף.

לגבי שעמום, על טלוויזה כבר חשבתי :). אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה וגם זו דרך להעביר את הזמן.

סה"כ רכיבה על אופניים, אמורה להחליף הליכת ערב, שבגלל הגשמים, שבאו לטובה, מתבטלים זה אחר זה :).

לסיכום,

לא מצאתי יתרונות גדולים שאופניים ב-1000 ש"ח יכולים לתת לי וכאלו ב-500 ש"ח לא.

בכל מקרה, רוב אם לא כל הדגמים שבמחירים הנ"ל, הם תוצרת אותה חברה שציינת פה, כך שמונופול יש פה :).

אייל,

85 אחוז שזה ייקרה גם אצלי, אבל אני רוצה לתת לזה צ'אנס, בכל זאת:).

פורסם

שעה וחצי ביום?

קצת יותר מדי לפי דעתי, אם המטרה שלך היא לשמור על בריאות כללים, 30 דק ביום יספיקו.

אם אתה מחפש להוריד משקל, רצוי מאוד מד דופק.

ד.א, אם יש לך אופניים רגילים אתה יכול לרכוש טריינר שמתלבש מתחת לגלגל האחורי בכמה מאות שקלים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
שעה וחצי ביום?

קצת יותר מדי לפי דעתי, אם המטרה שלך היא לשמור על בריאות כללים, 30 דק ביום יספיקו.

אם אתה מחפש להוריד משקל, רצוי מאוד מד דופק.

ד.א, אם יש לך אופניים רגילים אתה יכול לרכוש טריינר שמתלבש מתחת לגלגל האחורי בכמה מאות שקלים.

המטרה היא אכן בריאות כללית ואולי שעה וחצי היו מוגזמות מדי. סה"כ ניסיתי להמחיש שאני מעוניין במוצר עמיד ולא אחד שיתפרק.

אין לי אופניים רגילים, אבל המחיר של מאות שקלים (לפי דברייך), זה גם ככה לא משתלם.

טומי,

אין בעיה שתזרוק בדיחה ותפנה אותי ללינק בציפיית שווא, אבל אתה מוזמן גם להציע דברים רציניים. לפי דעתי, זו מטרת השרשור.

פורסם

אצל חברים וחברות שלי יש מגוון סוגים של סטנדים : מתקן סקי, מסלול ריצה, אופניים רגילים, עמדת משקולות

תכלס זה נוח כי על הכידון אתה תולה קולבים ועל הכסא זורקים מכנסיים ודברים כאלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טומי,

אין בעיה שתזרוק בדיחה ותפנה אותי ללינק בציפיית שווא, אבל אתה מוזמן גם להציע דברים רציניים. לפי דעתי, זו מטרת השרשור.

קניה של אופני כושר בתור התחלה של משטר אימון גופני היא טעות. קודם כל - תמיד עדיף לרוץ / ללכת בחוץ (ובחינם). ואם אתה רוצה לצמצם את הסיכויים שאופני הכושר שתקנה ישמשו כקולב לבגדים, קודם תנסה כל יום ללכת או לרוץ בחוץ "שעה וחצי". כמובן שמספיק הרבה פחות מזה, וגם לא כל יום. אם בזה תצליח להתמיד, תעבור הלאה ותקנה אופני כושר. בהצלחה.

172

פורסם
מנסיון - קנה ישירות סטנד לבגדים.

:)

אצל חברים וחברות שלי יש מגוון סוגים של סטנדים : מתקן סקי, מסלול ריצה, אופניים רגילים, עמדת משקולות

תכלס זה נוח כי על הכידון אתה תולה קולבים ועל הכסא זורקים מכנסיים ודברים כאלה.

:roflmao:

הצלחת לגרום לי לצחוק, זה בדיוק מה שקורה עם החבר'ה שלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...