Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2002, 1.6 אוטומט, 133K ק"מ.

שתי בעיות:

1. המזגן הוא מסוג בקרת אקלים, כשקובעים את הטמפרטורה על מתחת ל 18.5 ( או 19.5 לא זוכר כרגע), המזגן מוציא קור, שמים על 19.5 (או 20 לא זוכר כרגע) והוא כבר מוציא חום נוראי ברמה של 28+. האם למישהו יש כיוון?

2. קיימות מעין ויברציות/רעידות/זרמים בדוושת הגז עם שינוי בעלייה בסל"ד. לא בדוושת הברקס ולא בהגה. מה הכיוון פה?

תודה.

פורסם

שלום לךmadmax

ברשותי אותו רכב כמו שלך ,בענין הרעידות אין מה לדאוג ,הרעידות נובעות מהכבל שמונח על אחד הצינורות מים ניתן לחזק עלידי

חבק לצינורכונס האויק ואז זה יפחת אבל לא יפסיק.

בעניין בקרת האקלים.יש לשים לב לטמפ' חיצונית ,יש לזה השפעה על הקירור , או יש חשש של זליגת מים חמים לראדיאטור חימום.

אצלי ברכב מרגע כיבוי המיזוג עלידי הבקר מתחיל להתחמם פנים הרכב,די מהר

פורסם

אני משער שהצמדה של כבל הגז לצינור של הפילטר אוויר גם כן יגרום לרעידות.

לגבי הטמפרטורה בחוץ, למה כוונתך? לאחרונה אגב הוחלף אצלי הצינור שמוביל נוזל קירור לרדיאטור חימום.

פורסם
אני משער שהצמדה של כבל הגז לצינור של הפילטר אוויר גם כן יגרום לרעידות.

לגבי הטמפרטורה בחוץ, למה כוונתך? לאחרונה אגב הוחלף אצלי הצינור שמוביל נוזל קירור לרדיאטור חימום.

כמו שאמרתי לא יפסיק יפחית ,יש בעיתייות לא ניתן לבודד את הכבל ,לא נורא התרגלתי ולא מפריע

ישנם מנועים קטנים שמונעים מעבר מים חמים בזמן המיזוג יכול להיות שזה שאחראי להפסקת הזרימה עדין פתוח

ואת מרגיש מידית את החימום

פורסם

לגבי בקרת האקלים,

לדעתי מדובר בתריס בורר בין קירור לחימום.

יש לציר שלו נטיה להשבר, וזה חתיכת חבילה של כסף לטפל בזה (סביב ה-4K אם אני זוכר נכון)

גש למוסך מורשה שיבדקו לך.

אם זה המצב תחזור אלינו, יכול להיות שיש מצב לתקן.

פורסם

מוזר מה שאתה אומר, אם זה היה התריס, הייתי מצפה לרק חום או רק קור לא משנה על מה הייתי קובע את הטמפרטורה. לא?

פורסם
מוזר מה שאתה אומר, אם זה היה התריס, הייתי מצפה לרק חום או רק קור לא משנה על מה הייתי קובע את הטמפרטורה. לא?

שים לב,

זה לא התריס סירקולציה.

זה התריס שבורר בין החום לקור.

ברגע שהציר שלו נשחק, המנוע שלו לא מצליח להקבע על הפתח הנכון כדי לברור טמפ' נכונה,

ולכן החום המחניק, או הקור המוחלט. אין אמצע.

כך לפחות היה אצלי.

• תוכן חדש...