Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש וסיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזתמורת פול פרינג יעני לא ערום חסר פלסטיקה?

אני מאוד אוהב את הקטע של האופנוע הערום זה נותן כאילו סטייל של הרלי וספורט ביחד לי זה עושה את זה בכל מקרה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תפסיק לבלבל תמוח ותחכה כמו ילד טוב שנתיים ל50 סמק

אחרי כך תחכה עוד שנתיים בשביל שתוכל לרכוב על כלי נרומלי שאתה יכול לכנות אותו אופנוע ....אני חושב שהיתעסקות בפורומים ובמגזיני אופנועים

רק תעביר לך תזמן לאט יותר מנסיון

אני כבר מחכה פחד ל18 בשביל שאני יוכל לרכב על אופנוע ולא על עוד מכסחת דשא

(ג'י פי זד) או משהו נורמלי.

פורסם

אחי שיהיה לך בכיף לא יודע מה הקטע שלך אבל אין לי עצבים להתכסחויות

וגם הקטע עם הרישיון אני לא יודע אם זה אפשרי אני מניח שכן לחסוך את השלב של החמישים סמ''ק ובגיל יותר מבוגר ללכת על משהו יותר גדול .

פורסם
מזתמורת פול פרינג יעני לא ערום חסר פלסטיקה?

אני מאוד אוהב את הקטע של האופנוע הערום זה נותן כאילו סטייל של הרלי וספורט ביחד לי זה עושה את זה בכל מקרה

לפחות שיהיה לך מגן רוח- אחרת במהירויות אתה לא תהנה (במילים עדינות)

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

אני נשבע לך אני לא מתכסח איתך

אני היתי יותר גרוע ממך הייתי כל היםו צופה בתוכניות אופנועים

פורומוים מגזינים עיתונים מחירונים וכל דבר שקשור לאופנוע זה רק מעביר תזמן יותר לאט

זה כבר חירפן אותי היום רגעים שחשבתי להתחיל לנסוע על הטי אס של אחי בלי רשיון...אבל לא רציתי לסכן את חלום חיי ...בקיצור מה שאני בא להגיד תחכה בסבלנות זה יגיע בסוף

אל תתעסק בדברים כאלה כי זה רק מעביר תזמן יותר לאט

פורסם

אתה צודק זה רק מגדיל את הציפיות אבל אין מה לעשות הנה תסתכל על עצמך אתה גם הייתה כמוני אז אתה מבין שזה בלתי נשלט

פורסם
וגם הקטע עם הרישיון אני לא יודע אם זה אפשרי אני מניח שכן לחסוך את השלב של החמישים סמ''ק ובגיל יותר מבוגר ללכת על משהו יותר גדול

טעות אל תפסח על הקטגוריה אומנם הם מכסחות דשא אבל הם יכינו אותך ביותר מודעות וזהירות למצב של שלוש ספרות על הסקאלה....

חוץ מזה שיש את סיני שמ 50 יכול לעושת דבר חמוד ביותר בעזרת כמה פונטים כפי שהוא אומר

פורסם

אני אקח את זה להמשך הדרך

אבל אתה נותן לסיני לגעת באופנוע שלך לפני שהוא יגע במה שיהיה לי סבבה? :lol:

ונראה אם אני יעשה רישיון לחמישים סמ''ק אז אני חושב על שטח כי אני ראיתי כביש והכל אבל לא יצא לי אף פעם להתנסות בשטח אולי זה ישנה לי משהו בחשיבה

פורסם

אם יהיה לך טי אס עצבני כמו שאני רוכב עליו אתה תהנה מהשטח ....

אבל עוד שנתיים אני לא מאמין שיהיה איזה טי אס נורמלי

לך על אר אמ איקס ותתן בראש

פורסם

לא יצא לי לשמוע אף פעם על טי אס

תמיד שמעתי על החרא הגדול ( די טי) על אר אמ איקס על דרבי על אפריליה אר איקס וכ'ו

ספר קצת עליו תן תמונה משהו

פורסם

טי אס הוא האבא המכוער והמיתולוגי של אר אמ איקס שהפסיקו את היצור של טי אס בתשעים ושמונה לפי מה שהנתי עברו לאר אמ איקס

דיטי הכלי הכי אידאלי לנער המתבגר....אבל לא הכי טוב בשטח

פורסם

אין לי מושג למה אמרת אידיאלי

לדעתי הוא הכי אידיאלי לצאת מהפס ייצור הוא פשוט מגעיל בטירוף בשטח הוא לא עושה כלום ואף פעם לא ראיתי אותו נוסע מעל שלושים בכביש

אגב חמוד הטסטוסון של אפריליה

פורסם

די טי עושה את המאה לא בקלות אבל סוגר בירידה טובה את המאה....

והטוסטוס של אפריליה לא הכי מציאה בעולם (אני יודע את זה על בשרי אני מעדיף תטי אס המשפחתי)

פורסם

אבל עדיין כל שטח חמישים סמ''ק אחר ממה שרשמתי שם לא שם עליו ושכחתי להוסיף ק.ט.מ שהוא בכלל לא שם עליהם בגרוש

ואם אתה לא מרוצה מהקטנוע אולי הגיע הזמן להניח עליו בקלות שלט למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...