Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 - מתלבט לגבי סוג הגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

sperial, תודה. הגבתי שם.

אני בדיוק קניתי את אוטו רכב ידני בגלל מס' סיבות

1.אוטומט עולה עוד 7 וחצי

2.אוטומט צורך יותר דלק (רשמו פה 2-3 קמ לליטר יותר,אני באופן אישי לא יודע כמה בדיוק)

שיקוליך הם שיקוליי, בנוסף לשיקולים נוספים.

ואצלי הפער עמד על 9,000 ש"ח בין ידני לאוטומט (i10 Face Lift).

מה זה אומר, שהגיר האוטומטי של הדגם הזה הוא איכותי? או שאפשר לקוות? :)

Guest רונן יצחק
פורסם

קראתי בידיעה חדשותית שיונדאי i10 face lift (הדגם שקניתי, תמונה למטה) הוא עם מערכת Start/Stop. ביררתי עם נציג המכירות ביונדאי שהכחיש, אבל אולי הוא לא מעודכן? חחח

ידוע לכם משהו בקשר לזה? אולי זה נכון לגרסה שלא מגיעה לארץ?

ומנוע 1100 סמ"ק הוא מספיק לרכב כזה מבחינת משקלו? מנוע בנפח גדול יותר בהכרח יצרוך יותר דלק? אני די חדש בתחום, אז אנא הבינו.

הנציג גם אמר לי שבגיר הידני של הרכב יש 5 הילוכים, לעומת 4 בלבד באוטומטי. אבל מה ההבדל בביצועים, אם המהירות המקסימלית נותרת זהה בשניהם?

תודה רבה.

פורסם

כנראה שהמערכת הזאת לא מיובאת לארץ.

מן הסתם שהרכב הזה הוא לא מהיר במיוחד, אם זה מה שאתה מצפה מהרכב שלך אז אל תקנה אותו.

לקנות ב-2011 רכב אוטומטי עם רק 4 הילוכים זה קצת פרימיטיבי לטעמי. לכן אני נוקף עוד נקודת זכות לגיר הידני שהוא בעל 5 הילוכים. יהיו הבדלים בביצועים וגם בצריכת הדלק בגלל שבאוטומטי ישנם רק 4 הילוכים. אני לא יודע עד כמה המהירות המרבית גדולה בגיר הידני מאשר באוטומטי, באתר 'אוטו' רשום שהיא זהה (156 קמ"ש), אבל יכול להיות שיש שם טעות. בכל מקרה, זה מקסימום הבדל של 5 קמ"ש לדעתי, ואני גם לא רואה למה זה חשוב, אתה לא הולך לנהוג על 156 קמ"ש, ואז גם להתלונן שאם היית קונה גיר ידני היית יכול להגיע ל-160, נכון ? :)

פורסם

לדעתי, רק ידני, בטח ברכב פצפון עם מנוע קטן (האמת לדעתי בכל הרכבים אבל זה לאשכול אחר).

יתרונות: תוספת כח, צריכת דלק מופחתת, מגביר עירנות, שליטה על הרכב וכיף.

• תוכן חדש...