Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הסיפור מתחיל לפני שלוש וחצי שנים, כשקניתי נוקיה 6288 חדש מאורנג'. עוד בהתחלה המכשיר עשה בעיות, ואחרי חודשים ספורים נמסר לתיקון. המכשיר נמסר עוד המון פעמים מאז, וככה יצא שעם השנים הוחלפו החלקים הפנימיים, הפאנל, בטריה (אורנג' איבדו לי אותה פעם אחת בתיקון אז קניתי מהם חדשה וזוכיתי. למרות זאת אחרי חצי שנה הבטריה מתה), ועוד המון דברים שאני בטח לא זוכר.

בגלל שנמאס לי סופית אחרי שמסרתי אותו לתיקון לפני שלושה חודשים בערך וכמה שעות אחרי זה הוא חזר לעשות בעיות, החלטתי לשדרג. התעכבתי עם זה חודשים בודדים, והשבוע התקשרתי למוקד השירות הרגיל שלהם (*054). אחרי המתנה של 10 דקות פשוט ניתקו לי בפרצוף.

התקשרתי שוב למחרת, וסיפרתי על בעיות במכשיר ועל זה שאני רוצה לעבור לחברה אחרת. המוקדנית שאלה למה, והסברתי לה בערך מה אני חושב על החברה (כן, דווקא הייתי מנומס ולא הרמתי את הקול), על השירות, על התיקונים ועוד דברים כאלה, והסברתי לה על כמה תקלות ספציפיות. היא אמרה שלבעיות הטכניות יש את המוקד הטכני (*663) ואת מוקד השדרוג (*800). ביקשתי שהיא תעביר אותי למוקד הטכני, היא אמרה שהיא מעבירה ואז היא פשוט ניתקה לי.

בעצבים, התקשרתי למוקד השדרוג (עדיין לא הרמתי את הקול על הנציג התמים), והסברתי שיש לי כבר הצעה מעולה מסלקום. הוא ניסה להציע דברים לא רציניים כל כך, והסברתי לו שעם הדברים האלה אני כבר מעדיף לעבור לסלקום, וממש לא אכפת לי שאני באורנג' כבר משהו כמו 13 שנה. הוא הסכים איתי, ואמר לי שאתקשר למוקד הרגיל שלהם (*054), ואבקש בפירוש את שימור הלקוחות. ביקשתי שיעביר אותי והוא העביר. עונה לי נציג, וישר אני אומר שהפנו אותי למוקד בשביל לבקש את מוקד שירות הלקוחות. הנציג מסרב בטענה שהוא זה שצריך לטפל בי עכשיו, וש'המוקד הזה לא קיים' או משהו בסגנון. שאלתי אותו איך זה יכול להיות שהרגע נציג אמר לי לבקש אותו, והוא אמר לי שהוא לא יודע, ושאני אגיד לו מה אני צריך. אמרתי לו שכבר פירטתי את הסיפור לנציגה באותה מחלקה שהוא עובד בה ואין לי שום סיבה לעשות את זה שוב. הוא אמר שאם ככה אין לו מה לעשות. בסוף ויתרתי וסיפרתי לו את כל הסיפור(קחו בחשבון שכל מה שאני וכתב כאן זה הכי מתומצת שאפשר), אז הוא אמר שיחזרו אלי עם הצעה עד 24 שעות. יום למחרת חוזרת נציגה, ושואלת מה אני צריך. כששאלתי אותה מה אמרו לה שאני צריך היא אמרה שאמרו לה לחזור אלי בקשר לשדרוג. שוב הסברתי לה איזה מכשירים אני צריך (אחד דור שלישי ושניים דור שני) והיא שאלה אותי מה זה משנה (כאילו שלא ברור למה אני לא רוצה לשלם על חבילת גלישה של דור שלישי). הסברתי לה שזה קטע של מחיר, והיא אמרה שהיא שניה אחת בודקת זמינות של מכשירים כאלה, ושאני אחכה איתה על הקו דקה. שוב פעם שמעתי את אותה מנגינת המתנה, וענה לי נציג אחר ממחלקה אחרת, שלא שמע שום פרט מהסיפור שלי. התעצבנתי ושאלתי אותו מה לעזאזל אני אמור לעשות איתו עכשיו, ושאני רוצה לחזור לנציגה הקודמת. הוא אמר לי שאין לו מה לעשות, והוא שאל אם לשלוח לנציגה ההיא הודעה לחזור אלי. אמרתי לו שכן, וככה הסתיימה השיחה. כמובן שאף אחד לא באמת טרח לחזור אלי.

מה הם חושבים לעצמם?!

קקטוסולר ידנית

פורסם

מה הם חושבים לעצמם?!

נו? מה אתה חושב שהם חושבים לעצמם? גדול עליהם לטפל בך, תעבור.

בגלל שזיינו אותי בפלאפון אני עובר בימים אלה לאורנג' - כולם אותו זבל.

אתה לא חייב להם כלום, אין היום שום משמעות ליעדי השיחות שלך, ואין שום סיבה לסבול משירות מחורבן משום חברה. יש אלטרנטיבות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה שמעצבן באורנג' זה זמן ההמתנה אצלם על הקו ביחס למתחרים. לא הצלחתי לרדת שם מתחת ל-10 דקות המתנה לנציג הראשון.

בסופו של דבר אם רוצים טיפול כמו שצריך, עדיף ללכת לאחד המרכזים שלהם ושם לשים להם הכל על השולחן שיתמודדו, שם נציג לא יכול לנתק ולברוח לך או לספר לך שצריך מחלקה כזאת וכזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חוקי ברזל:

1. לא עושים התחייבות לשום רשת (מה1 לפברואר בכל מקרה לא יהיו התחייבויות)

2. לא קונים בשום אופן מכשיר סלולרי מרשת סלולרית! קונים מחנות פרטית!

פורסם

אני גם קניתי מכשיר מחנות פרטית... אבל מה עושים כשהוא מתקלקל? אורנג' תתקן את המכשיר אצלם (בתשלום כמובן) או שאני אתקל בהתנגדות?

פורסם

אין רע בלקנות מכשיר מחברה סלולרית, את האמת השירות גם עדיף, רק קצת יקר.

אני קניתי מכשיר מחנות פרטית וברגע ששלחתי אותו לתיקון נתקעתי חודשיים בלי סלולרי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אל תרגיש רע, גם אצלי אורנג' נותנים חרא של שירות.

זה משהו שהתחיל יחסית לאחרונה, לאחר ההעברת בעלות שלהם.

הנה אחד מסיפורי אורנג' : טרי טרי.

יש לי מכשיר שלא קניתי דרך אורנג'.

עשיתי חבילת גלישה - וזה באורנג' כולל גם GPS ופאנטון.

וכל זה עולה לי יותר מ-50 שקל בחודש.

בקיצור, לפני כמה זמן רציתי להשתמש ב-GPS שלהם והופה - מקבל הודעת שגיאה - אתה חייב לשדרג לגרסא החדשה.

סבבה.

מוריד את החדשה- בעיה בהורדה, לא עובד.

מתקשר למוקד הטכני, היא "בודקת" ואומרת לי - שיש בעיה והתוכנה לא תומכת במכשירים שלא נקנו באורנג' או שקר כלשהו ואי אפשר להוריד את הגרסה הישנה. זה מה יש.

טוב, לא אז לא. יש WAZE.

מתקשר על מנת לבטל את השירות GPS. הנציגת שירות עונה (כמובן שהכל זה אחרי המתנה של מלא זמן) - אומר לה שאני רוצה לבטל, היא שואלת למה, אני מסביר בקצרה, היא אומרת לי "בסדר" וישר מבטלת.

הופתעתי - הייתי בטוח אני יקבל מסע שיכנוע למה כדאי לי GPS למרות שאני לא יכול להפעיל אותו.

שאלתי אותה כדרך אגב איך משתנה התשלום החודשי שלי בעקבות זה - והיא אומרת לי שהוא לא משתנה.

אני משלם את אותו המחיר על חבילת הגלישה, כי זה בכל מקרה כולל GPS, פשוט היא ביטלה לי את השירות כי ביקשתי - :shock:.

שאלתי אותה אם זה נראה לה הגיוני שאני אשלם כמעט 60 שקל על חבילת גלישה :roll:

היא ענתה שאלו החבילות שיש להם.

לצערי - החברות האחרות לא יותר טובות.

אני מת לעבור, אבל בינתיים אורנג' עשו לי פחות קטעים מסריחים מסלקום, מירס ופלאפון.

אני מחכה כבר שייכנסו המפעילים הוירטואליים האלו, שתהיה אלטרנטיבה נוספת.

מתי אמרו שזה יקרה?

בינתיים אני למדתי למזער למינימום את הקשר עם חברות הסלולר.

לא קונים דרכם מכשירים.

לא קונים חבילות דקות עם התחייבות.

ולאחרונה האמת, זה ממש קל - שר התקשורת אטיאס לדעתי הוא שר התקשורת הטוב שהיה כאן אי פעם והוריד כל חסם אפשרי בערך.

רוצה לעבור חברה? יש ניוד.

ההתחייבות מוגבלת לתקופה הגיונית של 18 חודשים והאמת שרוב החבילות היום הן אפילו ללא 'קנסות יציאה.

ובנוסף החברה מחוייבת להחזיר לך זיכוי על מכשיר שקנית בחוץ!

איך הבוס שלי היה אומר? אמריקה! :wink:

פורסם

סלח לי אבל היום עם ניוד המספרים אני לא רואה למה צריך לעבור סאגה כל כך גדולה.

לא מסתדר? משקרים אותך? מרמים אותך? תעבור.

פורסם
אל תרגיש רע, גם אצלי אורנג' נותנים חרא של שירות.

זה משהו שהתחיל יחסית לאחרונה, לאחר ההעברת בעלות שלהם.

הנה אחד מסיפורי אורנג' : טרי טרי.

יש לי מכשיר שלא קניתי דרך אורנג'.

עשיתי חבילת גלישה - וזה באורנג' כולל גם GPS ופאנטון.

וכל זה עולה לי יותר מ-50 שקל בחודש.

בקיצור, לפני כמה זמן רציתי להשתמש ב-GPS שלהם והופה - מקבל הודעת שגיאה - אתה חייב לשדרג לגרסא החדשה.

סבבה.

מוריד את החדשה- בעיה בהורדה, לא עובד.

מתקשר למוקד הטכני, היא "בודקת" ואומרת לי - שיש בעיה והתוכנה לא תומכת במכשירים שלא נקנו באורנג' או שקר כלשהו ואי אפשר להוריד את הגרסה הישנה. זה מה יש.

טוב, לא אז לא. יש WAZE.

מתקשר על מנת לבטל את השירות GPS. הנציגת שירות עונה (כמובן שהכל זה אחרי המתנה של מלא זמן) - אומר לה שאני רוצה לבטל, היא שואלת למה, אני מסביר בקצרה, היא אומרת לי "בסדר" וישר מבטלת.

הופתעתי - הייתי בטוח אני יקבל מסע שיכנוע למה כדאי לי GPS למרות שאני לא יכול להפעיל אותו.

שאלתי אותה כדרך אגב איך משתנה התשלום החודשי שלי בעקבות זה - והיא אומרת לי שהוא לא משתנה.

אני משלם את אותו המחיר על חבילת הגלישה, כי זה בכל מקרה כולל GPS, פשוט היא ביטלה לי את השירות כי ביקשתי - :shock:.

שאלתי אותה אם זה נראה לה הגיוני שאני אשלם כמעט 60 שקל על חבילת גלישה :roll:

היא ענתה שאלו החבילות שיש להם.

לצערי - החברות האחרות לא יותר טובות.

אני מת לעבור, אבל בינתיים אורנג' עשו לי פחות קטעים מסריחים מסלקום, מירס ופלאפון.

אני מחכה כבר שייכנסו המפעילים הוירטואליים האלו, שתהיה אלטרנטיבה נוספת.

מתי אמרו שזה יקרה?

בינתיים אני למדתי למזער למינימום את הקשר עם חברות הסלולר.

לא קונים דרכם מכשירים.

לא קונים חבילות דקות עם התחייבות.

ולאחרונה האמת, זה ממש קל - שר התקשורת אטיאס לדעתי הוא שר התקשורת הטוב שהיה כאן אי פעם והוריד כל חסם אפשרי בערך.

רוצה לעבור חברה? יש ניוד.

ההתחייבות מוגבלת לתקופה הגיונית של 18 חודשים והאמת שרוב החבילות היום הן אפילו ללא 'קנסות יציאה.

ובנוסף החברה מחוייבת להחזיר לך זיכוי על מכשיר שקנית בחוץ!

איך הבוס שלי היה אומר? אמריקה! :wink:

שר התקשורת מזה שנתיים הוא משה כחלון

פורסם
שר התקשורת מזה שנתיים הוא משה כחלון

ועדיין הוא חצי צדק - אטיאס הוא הראשון שהיו לו את הביצים להבעיר את הקרקע מתחת לישבנים המדושנים של ספקיות הסלולר, הוא זה שהתחיל את כדור השלג הזה.

אבל מה עושים כשהוא מתקלקל?

קונים בחנות טובה ומומלצת (לא כולן כאלו) ויש שנה אחריות. מעבר לשנה זה כבר תלוי בך: או שתיקח בחזרה לחנות והם יתקנו (בתשלום) במעבדה שלהם, או שתעשה מה שאני עושה, תמצא מדריך ברשת (ויש אינסוף כאלו) ותתקן לבד. מכשיר סלולארי זה לגו - חלק מקולקל יוצא, חלק תקין נכנס וזהו.

פורסם

פייזר הבעיה שלא לכולם יש נגישות לחלקי חילוף.

אני זוכר שלפי כמה שנים ניסיתי לתקן פלאש של קאנון. בסה"כ נשברה תושבת הסוללה.

אף מעבדה לא הסכימה למכור לי את החלקים ולא משנה באיזה מחיר.

כולם אמרו "תביא נתקן תשלם."

פורסם
איביי, מכיר? הכל זמין שם, לכל הטלפונים, ובמחירים מגוחכים.

רק שלא כולם יכולים להיות ללא סלולרי למשך שבועיים או יותר - ואילו בחברה סלולרית אתה מקבל מייד מכישר חלופי עד לתיקון.

אז נכון שיש שם הרבה חרא אבל יש גם יתרונות.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מה הבעיה להחזיק בבית מכשיר של 100 ש"ח שיהיה למקרה חירום? לי יש 3 כאלה בבית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אולי תבקש לדבר עם המנהל של אותו נציג? חבל שתשקיע זמן ועצבים בנציג שיתכן שעובד שם חודש ואין לו מושג מהחיים שלו, רמה ממונה בד"כ יודעת לספק תשובות יותר רציניות.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...