Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני נוהג על 206, 1400, ידנית, ושנה אחת לפני שלך (ולפני ששידרגו את כל מערכת החשמל).

לפני קניית הרכב התלבטתי לא מעט, ושמעתי דברים לכאן ולכאן.

האקזמפלר שנפל לידיי טופל ברמה טוב עד הבחור האחרון (שממנו קניתי את הרכב), למזלי הרכב היה אצלו רק שנה וקצת.

בכל אופן, חוץ מתיקונים כתוצאה מבלאי, אין לי הפתעות.

הרכב אצלי מסוף יוני 2011, ועבר נכון לרגע זה כ13 אלף ק"מ. צריכת הדלק אצלי עומדת על 13 ק"מ במשולב, עם מזגן (גם בחורף) ואופן נהיגה נמרץ קלות.

כמו שנאמר, חשוב לבדוק איך, ומי טיפל ברכב, לגבי הגיר האוטומטי, לא צריך לרוץ ולהחליף את כולו ברגע שיש תקלה, בעל מקצוע מיומן יוכל לתקן בעלות לא גבוה במיוחד (יחסית להחלפת גיר), יש לבדוק שימוש בנוזל קירור איכותי, שכן מים, או נוזל באיכות ירודה יגרמו לבוצה וקורוזיה במערכת הקירור שעלולה לסתום מעברי מים ברדיאטורים (הראשי, והפנימי), שמעתי על תקלות שונות במערכת החשמל, עליה אני יכול להעיד שבסיטרואן ברלינגו משנת 2004 עם קרוב ל200000 אלף היא מתפקדת ללא דופי (הרכב משמש אותי בעבודה, ועובד חיים לא קלים בכלל).

לטעמי, לרכב יצא שם רע ללא סיבה מוחשית, והוא יגיב בדיוק כמו כל רכב אחר לתחזוקה איכותית - ימשיך לנסוע ולנסוע.

פורסם
אהלן!

אני נוהג על 206, 1400, ידנית, ושנה אחת לפני שלך (ולפני ששידרגו את כל מערכת החשמל).

לפני קניית הרכב התלבטתי לא מעט, ושמעתי דברים לכאן ולכאן.

האקזמפלר שנפל לידיי טופל ברמה טוב עד הבחור האחרון (שממנו קניתי את הרכב), למזלי הרכב היה אצלו רק שנה וקצת.

בכל אופן, חוץ מתיקונים כתוצאה מבלאי, אין לי הפתעות.

הרכב אצלי מסוף יוני 2011, ועבר נכון לרגע זה כ13 אלף ק"מ. צריכת הדלק אצלי עומדת על 13 ק"מ במשולב, עם מזגן (גם בחורף) ואופן נהיגה נמרץ קלות.

כמו שנאמר, חשוב לבדוק איך, ומי טיפל ברכב, לגבי הגיר האוטומטי, לא צריך לרוץ ולהחליף את כולו ברגע שיש תקלה, בעל מקצוע מיומן יוכל לתקן בעלות לא גבוה במיוחד (יחסית להחלפת גיר), יש לבדוק שימוש בנוזל קירור איכותי, שכן מים, או נוזל באיכות ירודה יגרמו לבוצה וקורוזיה במערכת הקירור שעלולה לסתום מעברי מים ברדיאטורים (הראשי, והפנימי), שמעתי על תקלות שונות במערכת החשמל, עליה אני יכול להעיד שבסיטרואן ברלינגו משנת 2004 עם קרוב ל200000 אלף היא מתפקדת ללא דופי (הרכב משמש אותי בעבודה, ועובד חיים לא קלים בכלל).

לטעמי, לרכב יצא שם רע ללא סיבה מוחשית, והוא יגיב בדיוק כמו כל רכב אחר לתחזוקה איכותית - ימשיך לנסוע ולנסוע.

כמו שאמרת הרכב שלך ידני. באוטומט הסיפור אחר לגמרי עם הגיר הידוע לשמצה שלהם.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...