Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט דובלו ויש לי בעיה ממש מוזרה

כשהייתה את הסופת גשמים בפעם האחרונה נסעתי עם האוטו ונכנסתי איתו לשלולית קטנה וכשיצאתי שמעתי רעש של חריקות/צקצוקים/צפצופים מאזור המנוע לאחרת מספר נסיעות באוטו הרעש נעלם לחלוטין.

אתמול עשיתי נסיעה ארוכה עם האוטו של יותר מ40 דקות ובכלל לא היה לי את הרעשים האלה מאזור המנוע

היום שנסעתי שמתי לב שהרעש חזר אבל הרבה יותר חזק

1. הרעש מופיע שאני לוחץ על גז וזורק אותו.

2. הרעש מופיע בסיבובי מנוע לפרקים במהירות של 2500 סל"ד.

2. במצב של סיבובי סרק אין רעש מאזור המנוע ובלי בעיות.

3. אני לא מרגיש משהו מוזר בבלימה בהאצה.

4. החום מנוע לא עולה יותר מחצי ולפעמים הוא מגיע גם לרבע תלוי אם אני משתמש בחימום.

5. במהלך סיבובים אני לא מרגיש משהו מיוחד.

האם מישהו יוכל בבקשה להנחות אותי איפה לחפש את הבעיה,

ואם אני כן הצטרך מוסך מה הערכה שזה הולך לעלות.

בתודה מראש

פורסם

לא ניתן לאתר את מקור הרעש עם עלות תיקונו דרך המסך והמקלדת ועליך להשמיעו במוסך אמיתי.

אפשרויות שיתכנו הן רבות החל מזולות כרצועה חורקת, דרך גלגלת אלטרנטור פגומה, מש' הגה כוח, מיסבי רצועת תזמון (טיימינג),

אלטרנטור עצמו, משאבת מיים ועוד.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...