Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כנהג מונית,אני יכול לתת נתונים קצת יותר מדויקים שנתנו החברים.

נכון ללפני כחצי שנה ,עלות רכישת זכות ציבורית מהמדינה הייתה כ-241000 .בשלב ראשון יש צורך לנסוע לירושלים ,למשרד התחבורה (לא מייל ולא פקס -פיזית)

ולמלא טפסים בתוספת אגרה של כ-600 ש"ח.

ואז יש צורך להמתין כחודשיים עד לכינוס וועדה ברשות שופט שתאשר את הרכישה .

תתכן אגרה נוספת של 1600 ש"ח במידה וינתן האישור הסופי.

רכישת זכות ציבורית במגזר הפרטי -זה קצת שונה.

עדיף לבצע את הפעולה באמצעות עורך דין (בעלות של כ-2500 ש"ח).

המחיר נע בין 235000 ל-245000 לא כולל מע"מ .

עקב המצב ה"מדהים" בשוק המוניות ,ניתן לשכור זכות (או להשכיר ) בעלות של 1250 ש"ח חודשי לפני מע"מ (המחיר ירד), ויש כאלה ששוכרים בקצת יותר (בסביבות 1400 ש"ח ).

ניתן לראות מודעות בלוח יד 2.

הזכות הציבורית מופקדת במשרד הרישוי וישנה פרוצדורה להפעילה רק עם הבאת הנהג השוכר והחוזה בצירוף רשיון רכב תקף של מונית.

בברכה

מוטי

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי אני בעל מספר מונית, קיבלתי את המספר מאבא שלי כשהוא נפטר,

אני משכיר את המספר כרגע אבל אני לא גר בישראל ותנו לי להגיד לכם שזה יכול להיות כאב ראש, לפעמים לנהג אין את כול הכסף או שלוקח זמן להכניס את הכסף, כן אני יכול להחליף נהג וזה פרוצדורה כי יש חוזה אבל אין דרך לוודא שהנהג שאתם מדברים איתו ישלם קבוע כול חודש בזמן שצריך.

יש לי שאלה למישהו פה יש מספר טלפון של סוחר מוניות ידוע שיכול להשכיר את המספר שלי וישלם קבוע בלי כאבי ראש?

תודה

פורסם

עם מחירים כאלה, איך יש עדיין מוניות בישראל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי שאלה למישהו פה יש מספר טלפון של סוחר מוניות ידוע שיכול להשכיר את המספר שלי וישלם קבוע בלי כאבי ראש?

תודה

תרשום בגוגל "סוחרי מוניות הר ציון" ותגלה עולם ומלואו

בשביל אחד כמוך זהו באמת הפתרון הטוב ביותר. כסף בטוח ללא כאבי ראש.

בהצלחה.

פורסם
היי אני בעל מספר מונית, קיבלתי את המספר מאבא שלי כשהוא נפטר,

אני משכיר את המספר כרגע אבל אני לא גר בישראל ותנו לי להגיד לכם שזה יכול להיות כאב ראש, לפעמים לנהג אין את כול הכסף או שלוקח זמן להכניס את הכסף, כן אני יכול להחליף נהג וזה פרוצדורה כי יש חוזה אבל אין דרך לוודא שהנהג שאתם מדברים איתו ישלם קבוע כול חודש בזמן שצריך.

תודה

תנסה דרך יהודה מזרחי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...