Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות.

דבר ראשון האם כדאי באמת לקנות מחברת ליסינג רכב האם יש סיכון רב? מדובר בפיאט פונטו.

ומה זה אומר שהחברה מתחייבים בבדיקה? איך זה תקף בעצם? (על גיר ועל מנוע)

תודה ישראל

פורסם

היי SrulZ

קראתי את הודעתך ואשמח לעזור

כנציגת אלדן, שהיא חברת ליסינג והשכרה המוכרת רכבים לא אוכל להעיד על הסיכונים בקניית רכב מליסינג בנוגע לכלל הענף, אך אני יכולה לאמר לך שאצלנו באלדן אנחנו מציעים למכירה רק רכבים שאנחנו עומדים על איכותם

באופן כללי, תחזוקה שוטפת - הרכבים בחב' ליסינג לרוב יטופלו בזמן ( ולא ידחו טיפול כי קצת לחוץ בחשבון הבנק...:)) במוסכים מורשים ( ולא אצל "חבר שמבין"...:wink:)

כלי הרכב המועמדים למכירה עוברים הכנה למכירה שכוללת:

1. בדיקה במכון חיצוני

2. תיקוני פח וצבע ע"פ הצורך + תיקונים מכניים ע"פ ממצאי הבדיקה

3. שטיפה כללית של הרכב כולל מנוע

4. בחינה פנימית של החברה שכל הליקויים תוקנו והרכב מוכן למכירה

כשחב' מתחייבת על הבדיקה היא בעצם נותנת לך אפשרות ו"עזרה" בברירה הראשונית בין הרכבים המוצעים , כמובן שתמיד מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך ועל חשבונך ואם נמצא ליקוי שלא צויין בבדיקה הוא מתוקן ע"פ הצורך.

נהוג להפחית ממחיר המחירון % מסוים לרכבי ליסינג ו כ % מסוים לרכבי השכרה –(ע"פ מחירון לוי יצחק אבל זה יכול להשתנות ותלוי כמובן בק"מ ובמצב הכללי של הרכב)

היום, יש שיטות מימון מאוד נוחות ומשתלמות בחברות הליסינג (כמו למשל שיטת ה "ליסינג הפרטי") ובנוסף, חברת השכרה/ליסינג יכולה להתחייב לטרייד אין עתידי – יתרון חשוב שעוזר לשקט הנפשי

אני מזמינה אותך להיכנס לקישור הבא ולבחון את שיטת הליסינג החדשה שלנו, שמושקת ממש בימים אלה.

אם תרצה פרטים נוספים, תוכל לפנות אלי במסר פרטי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356088

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...