Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גולף 160 בת חודש :) אחלה של אוטו באמת.

רציתי לדעת אם יש אופציה להוסיף שהחלונות יסגרו אוטומטית כשנועלים את הרכב.

כרגע האופציה היא לחיצה ארוכה (מאד) בכדי לסגור את החלונות ואני פשוט לא זוכר כל פעם לסגור את החלונות

וזה כמעט עלה לי באוטו..

רציתי לדעת אם יש אופציה לסדר שהנעילה תתבצע באופן אוטומטי כמו שיש בכל מכונית יפנית ממוצעת על הכביש?

תודה :)

פורסם
שלום,

יש לי גולף 160 בת חודש :) אחלה של אוטו באמת.

רציתי לדעת אם יש אופציה להוסיף שהחלונות יסגרו אוטומטית כשנועלים את הרכב.

כרגע האופציה היא לחיצה ארוכה (מאד) בכדי לסגור את החלונות ואני פשוט לא זוכר כל פעם לסגור את החלונות

וזה כמעט עלה לי באוטו..

רציתי לדעת אם יש אופציה לסדר שהנעילה תתבצע באופן אוטומטי כמו שיש בכל מכונית יפנית ממוצעת על הכביש?

תודה :)

בוודאי שאפשר וגם זה לא עולה ייקר כל כך כמה מאות שקלים למנגנון והרכבה.

אבל אני במקומך לא הייתי עושה את זה כי זה רכב חדש והייתי מעדיף לא לפתוח את הדלת ולהתחיל לעשות שינויים במערכות החוטים של החלונות.. אחרי שמתעסקים זה אף פעם לא אותו דבר (תקלות למיניהן וכו')

פורסם

השאלה היא אחרת. הפונקציה של הרמת החלונות קיימת דרך השלט.. אין דרך פשוט לכוון את השלט שיסגור את החלונות לבד

כשנועלים את האוטו?

פורסם

בסקודה סופרב החדשה של אבא שלי החלונות ג"כ לא עולים, באוקטביה הקודמת הם כן עלו. אמרו לו במוסך שהיום עושים שהחלונות לא יסגרו משום שזה לא בטיחותי. תתחיל להרגיל את עצמך 2 שניות לפני שאתה חונה פשוט ללחוץ על הכפתורים של החלונות בדלתות, מספיקה לחיצה אחת לא צריך לחיצה ממושכת. באוטו שלו הוא העדיף לא להתקין בהתקנה פרטית את המרימי שמשות.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

היות והסיבה בטיחותית לא נראה שיש אופציה כזאת מצד היצרן. למניעת תביעות עתידיות.

תאר לך שהבן שלך שם את האצבעות בחלון ומישהו לחץ בטעות על הכפתור.

ומרימי חלונות בהתקנה מקומית לא מומלץ. אלא אם זה ממש חשוב לך.

פורסם

אני מבין את ההיגיון שבתוך זה , אני לא מבין למה מראש ברכב כזה יקר (180 אלף על הכביש)

לא שמו מנגנון נורמלי שכן ידאג לסגירה של החלונות.

אני דיי סגור בדעתי שאם יש את האופציה דרך השלט אז קיימת דרך לעקוף את זה, הבעיה שאני לא יודע

מה היא הדרך 8)

פורסם

הייתה כוונה לעשות את זה היום. לצערי לא קמתי בבוקר וכשהתקשרתי כבר המוסך היה סגור (אם למישהו יש המלצות למוסכים

זה גם יכול לעזור, מכיוון שאני חודש עם הרכב אין לי שום מוסך קבוע)

עם מי אני צריך לדבר כדי לבחון אופציה של שינוי ההגדרות בשלט? שידע גם בלחיצה קצרה להוריד את החלונות?

פורסם
בוודאי שאפשר וגם זה לא עולה ייקר כל כך כמה מאות שקלים למנגנון והרכבה.

אבל אני במקומך לא הייתי עושה את זה כי זה רכב חדש והייתי מעדיף לא לפתוח את הדלת ולהתחיל לעשות שינויים במערכות החוטים של החלונות.. אחרי שמתעסקים זה אף פעם לא אותו דבר (תקלות למיניהן וכו')

הלו ? אנחנו בשנת 2011...

אין צורך להתקין שום מנגנון או לבצע שינויים במערכת החשמל מכיוון שהכול כבר קיים רק שהייצרן חסם במחשב הנוחות את האפשרות של הרמת חלונות באופן אוטומטי בעזרת השלט מטעמי בטיחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

:) תודה זה בידיוק מה שחשבתי ורציתי לשמוע. יש הצעה מה עושים מפה?

אולי יש אפשרות לשנות משהו בשלט? חייב להיות מישהו בפורום שכבר התעסק עם זה בעבר...

פורסם

גם לי היתה בעיה כזאת בעבר במיצובישי כיזמה 2004 שהגיע עם אזעקה מהיבואן והיה צריך ללחוץ 2 שניות כדי שיסגרו החלונות,(הרכב של אמי וזה לא היה נוח לה), לכן שלחתי אותה לפוינטר(שם גם התקנו קודן חדש) והם לקחו על זה 100 או 150 שקל, את האמת שאין לי מושג אם הם הוסיפו משהו או רק שינו משהו בהגדרות.

אני דווקא הייתי פונה לחברה שמתמחה באזעקות ,יהיו הרבה יותר מקצועיים מהיבואן, וגם אל תשכחו שהיבואן עצמו לא יעשה את זה אצלו אלא ישלח את הרכב למקום אחר.

אביב8)

פורסם

פניתי למוסך והתשובה הלא מפתיעה הייתה לא לגעת בזה בכלל , ככה זה הגיע מגרמניה וככה זה ישאר.

כמה מרובעים אנשים במדינה הזאת מדהים

• תוכן חדש...