Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206XS 1999

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הרכב המדובר הינו 206 XS 1999

הרכב יד 4 אצלי (03 ברישיון) טופל כל השנים, במוסכי רשת לובינסקי, גם על ידי עד החצי השנה האחרונה בה עברתי לטפל בגבע.

מספר טיפולים (שאותם ציינתי למטה, נעשו אצל אורן שירותי רכב בחולון וביקור אחד במוסך אמ-הדרך המתמחה בPSA)

הרכב גמע 155,000 מתועדים, לא עבר תאונות רציניות (הוחלפו חלקי פח מינוריים, אבל השילדה נקייה לחלוטין) הרכב , למרות גילו, נילקח לבדיקה במממ במאי 2009 שרכשתיו והיו אפילו מעט כסתחים.

אז למרות שהרכב טופל כהלכה במהלך השנים, הוא עבר יישור קו די רציני כאשר הגיע אלי.

טיפול מלא, הכולל טיימינג (2009)

קלאץ' (2009) , עד אז נסעו 10 שנים על המקורי שהחזיק יפה מאוד ויכל לסחוב עוד, פשוט הבעלים שלו פאניקר - VALEO מקורי, אורן שרותי רכב

רדיאטור חימום - מקורי

אלטרנטור - מקורי

ניקוי רדיאטור

דוד אחורי ואמצעי

קויל - מקורי

מנוע צעדים - מקורי

משאבת מים - מקורית

הרכב צרך חצי קילו שמן עבור כל 4000 ק"מ שנסע וזה חירפן אותו, אז במוסך גבע החליפו גומיות שסתומים ועל הדרך החליפו אטם ראש חדש.

מאוד הופתעו לטובה ממצבו הפנימי הטוב של המנוע. כיום , לאחר 5000 ק"מ, מדיד השמן עומד על המקסימום ללא שום תוספת מצידי

הוחלפו משולשים - אורן שרותי רכב

זרועות הגה

בולמי זעזועיים

משאבות תוף אחוריות - מוסך אמ הדרך

הגג של הרכב גהה לחלוטין, אז צבעתי אותו כי כאבו לי העיניים.

לרכב יש מספר שריטות ופגיעות חניה תל אביביות - אני לא מתיימר להצהיר שהוא במצב מושלם.

אני אוהב אותו מאוד, אבל מתחשק לי להתקדם לרכב חדש יותר.

אין לרכב שום בעיה בגללה אני מוכר אותו ואני מאמין שאחרי כל התיקונים לו ביצעתי (הוא מעולם לא נתקע, או לא התניע) , הוא יסע עוד שנים רבות.

לא שוחחתי איתם על כך, אבל כל המעוניין יכול לפנות לרונן או יוסי ממוסך גבע לקבל חוות דעת על הרכב שלי.

המחיר הוא 20,000 ש"ח - אני לא מעוניין להתגמש, כי אני חושב שהרכב שווה את זה לאור ההשקעה.

הרכב בצבע ירוק כהה מטאלי

הבעלים הקודמים הרכיב לו ג'אנטים של 306, שאני די מחבב אותם.

טסט עד אפריל.

גיא - 054-4246234

• תוכן חדש...