Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עצה- מערכת בפיאסטה 2001

omri_t
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לרכוש מערכת לטובת התקנה בפיאסטה 2001.

אני לא כל כך "בעניינים" ואשמח לעצה מכם- מה לקנות?

דרישות:

1. קומפוננט מלפנים- חשבתי על אחת הסדרות "הפשוטות" של מורל - יש לי ברכב שלי ואני די מבסוט.

מישהו יודע מה נכנס בדלתות מלפנים בפיאסטה? 6.5" נכנס?

2. מגבר סביב 100W X4 ערוצים עם אפשרות לגשר זוג יציאות לצורך שימוש עתידי בסאב.

או לחלופין הגברת זוג רמקולים נוספים מאחור - כרגע זו רק אופציה אבל אני רוצה שהמגבר יתמוך בה.

אני רוצה מגבר איכותי מבית טוב, חשבתי על JBL או מק-אודיו שמהזכור לי הם בסדר.

3. HU - מערכת עצמה- רדיו איכותי, אמין, צליל טוב. אפשרות כיוון צליל מעבר לבסיסי. קורא MP3 וצרובים. כניסה ל USB אם יש אפשרות לשליטה על IPOD עוד יותר טוב. כמובן פאנל נשלף.

באופן כללי, המשתמשת העתידית בעלת אוזן מאוד רגישה, אוהבת מאוד מוזיקה, שומעת בעיקר רוק. (חלקו כבד מנשוא)

לא מרעידה את השכונה, אבל נותנת בווליום ובעיקר שומעת אם הצליל באמת איכותי- השאיפה כמובן לספק את הסחורה.

- אשמח מאוד לקבל המלצתכם- איזה רכיבים לקנות מכל דרישה. מה היום "נחשב" לקניה טובה ותועלת טובה למחיר.

כמו כן, אם יש לנו בפורום מתקין רציני שגם יודע להשיג את הרכיבים במחיר טוב- אשמח לקנות ולבצע התקנה דרכו.

תודה-רבה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהתחשב במה שכתבת, ומבלי שכתבת את התקציב לעניין, המלצתי:

מורל טמפו- קומפוננט טוב מאוד למחירו.

מגבר- JBL GTO1004- מגבר טוב ואמין, עושה את העבודה ונפוץ מאוד.

ר"ד- הבסיסיים יותר- קלריון CZ200, פיוניר 3250. המתקדמים יותר- CZ500, פיוניר 7250. אם תוכלי להרשות לעצמך את ה CZ500- תהני מאוד.

על מתקין אסור להמליץ בריש גלי בפורום, קראי את המודעה בדביק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית תודה!!

אשמח אם מישהו יודע לומר בוודאות מה מידת הרמקולים שנכנסים בדלת הקידמית?

והאם הטוויטרים יכולים להיכנס במקום הייעודי שישנו בדיפון? (נראה טיפה קטן..)

כאמור פיאסטה 2001.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...