Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד יומיים נגמר לי הביטוח (חובה וצד ג') ורק עוד חצי שנה יהיה לי 24, כלומר מחיר הביטוח מגיל זה אמור לרדת משמעותית.

קיבלתי הצעת מחיר מאותה חברת ביטוח שאני מבוטח בה כשנה של 3800, מחיר שגבוה ב200 שקל מהמחיר של שנה שעברה מה שאומר שצריך להתחיל לחפש חברת ביטוח אחרת (דרך אגב אין לי קנסות חנייה אפילו, ככה שהיקור הוא לא ספציפית לי כנראה).

מה שאני בא לשאול פה זה האם יש סוכני/חברות ביטוח שילכו לקראתי ויוזילו לי את המחיר בגלל שעוד חצי שנה יהיה לי 24 בהנחה כמובן שהפוליסת ביטוח שאני רוכש היא לשנה ?

מה נהוג לעשות במקרים כאלה ? לעשות ביטוח למספר חודשים עד שאגיע לגיל 24 ואז לעשות ביטוח מחדש ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אפשר לבטל ביטוח והם אמורים להחזיר את ההפרש. כלומר מלאו לך 24, אתה מבטח במקום אחר במחיר נמוך יותר ומבטל את הביטוח שלך. זה אמור לעבוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מתעלק על השאלה.

חובה + מקיף היום (נהג צעיר + חדש) = 10,800

צריך לחדש ב14 לאפריל, יום הולדת 24 ב16 למאי.

כבר ביררתי מראש מחיר הביטוח במקרה ואחדש אותו ב14 לאפריל יהיה 10,800 כמו ששילמתי השנה. מה הייתם עושים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מניסיון העבר, אתה משלם מחיר מלא ומתקשר לסוכן לאחר יומהולדת 24 (מתזכר אותה שתגיש פניה לחברת הביטוח). חברת הביטוח תזכה אותך על ההפרש (כמובן יחסית לחודשים שנשארו עד סוף הביטוח) או שתאריך לך את הביטוח לפי סכום הזיכוי (תלוי מה את המעדיף).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הייתי במצב דומה במעבר בין 23 ל 24.

ביום הולדת 24 התקשרתי לסוכן הביטוח שלי ואחרי כמה ימים קיבלתי ממנו טלפון לבוא ולאסוף צ'ק עם החזר.

אחרי עוד שבוע-שבועיים קיבלתי עוד טלפון לבוא לאסוף צ'ק נוסף.

כנראה(זה קרה לפני כמה שנים, כך שאני לא ממש זוכר), החובה והמקיף היו בחברות שונות, כך שקיבלתי את ההחזרים בזמנים שונים, אבל על שניהם קיבלתי בסופו של דבר.

פורסם
מתעלק על השאלה.

חובה + מקיף היום (נהג צעיר + חדש) = 10,800

צריך לחדש ב14 לאפריל, יום הולדת 24 ב16 למאי.

כבר ביררתי מראש מחיר הביטוח במקרה ואחדש אותו ב14 לאפריל יהיה 10,800 כמו ששילמתי השנה. מה הייתם עושים?

לאיזה רכב? סיוויק 2002? :shock:

אם להורים שלך יש רכב מבוטח ללא תביעות, גש לסוכן ושהם יבטחו לך את הרכב לכל נהג מתחת לגיל 24, המחיר יצנח לחצי...

• תוכן חדש...