Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מישהו מהפורום שיש לו את הציוד לבדיקת מחשב בחיפה ויוכל לעזור לי להוציא קוד תקלה? כל פעם ללכת למוסך ולשלם 150 שקל כבר נהייה בעייתי..

בכל מקרה מדובר באימפרזה 99 1.6

בנוסף פעם שעברה הופיע תקלה בגלל חיישן נקישות והחלפתי ואיפסתי מחשב אחרי ההחלפה. אך המנורה ממשיכה להדלק לסרוגין. יכול להיות שזה קשור ללחץ הסגירה של החיישן? (שמעתי משהו על 25NM)

פורסם
האם יש מישהו מהפורום שיש לו את הציוד לבדיקת מחשב בחיפה ויוכל לעזור לי להוציא קוד תקלה? כל פעם ללכת למוסך ולשלם 150 שקל כבר נהייה בעייתי..

בכל מקרה מדובר באימפרזה 99 1.6

בנוסף פעם שעברה הופיע תקלה בגלל חיישן נקישות והחלפתי ואיפסתי מחשב אחרי ההחלפה. אך המנורה ממשיכה להדלק לסרוגין. יכול להיות שזה קשור ללחץ הסגירה של החיישן? (שמעתי משהו על 25NM)

תחליף תחנת דלק ומהר.

פורסם

אין בעיה ב"מצה" עם הדלק. בכל אופן, עד היום לא נתקלתי בשום תופעת דלק לא איכותי, ואני מתדלק שם קבוע אחת לשבוע.

כדאי לבדוק קוד תקלה, ואם הקוד מתייחס לחיישן נקישות, יש לבדוק האם החיישן שהתקנת מקורי ומתאים לדגם המנוע, ולחילופין לבדוק האם יש תופעה אחרת (תופעת לוואי) שגורמת להתראה על חיישן נקישות למרות שהוא תקין.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אין בעיה ב"מצה" עם הדלק. בכל אופן, עד היום לא נתקלתי בשום תופעת דלק לא איכותי, ואני מתדלק שם קבוע אחת לשבוע.

כדאי לבדוק קוד תקלה, ואם הקוד מתייחס לחיישן נקישות, יש לבדוק האם החיישן שהתקנת מקורי ומתאים לדגם המנוע, ולחילופין לבדוק האם יש תופעה אחרת (תופעת לוואי) שגורמת להתראה על חיישן נקישות למרות שהוא תקין.

שבוע טוב דני.

טוב מצאתי טריק ממש שימושי ברכבי אימפרזה אבל זה תופס רק לדגמים בצורה הקלאסית ולא לניו אייג.

בכל מקרה מחברים 2 קונקטורים מתחת להגה והרכב נכנס למצב אבחון שבו גם הנורה מהבהבת במצב של תקלה..

מה שנקרא "סובארו - עה זאת בעצמך!"

התקלה היא 22 והיא אכן עדיין החיישן נקישות (אחרי החלפה לחיישן חדש מהחברה בטוח שזה החלק המתאים)

בכל מקרה ראיתי שהשן שאמורה להדק את החיבור של החיישן יחד הייתה שבורה אולי הפלסטיק התייבש שם. הידקתי את זה עם אזיקון ונעדכן אם הבעיה תחזור.

הרגעת אותי לגבי הדלק כבר התחלתי לדאוג..

• תוכן חדש...