Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה לאנטיס LX עם פס קישוט שחור בצדדים של הדלת וחשבתי לצבוע את זה בצבע של האוטו - (לבן).

כשצובעים את זה חייבים להוציא את הפס הקישוט מהרכב ואז לצבוע? או שיש אפשרות גם לצבוע על הרכב?

וכמה אמורה לעלות עבודה כזאת אצל פחח?

פורסם
יש לי מאזדה לאנטיס LX עם פס קישוט שחור בצדדים של הדלת וחשבתי לצבוע את זה בצבע של האוטו - (לבן).

כשצובעים את זה חייבים להוציא את הפס הקישוט מהרכב ואז לצבוע? או שיש אפשרות גם לצבוע על הרכב?

וכמה אמורה לעלות עבודה כזאת אצל פחח?

יותר מסובך ממה שאתה חושב.

יש לפרק הפס,

לשפשף, לצבוע ביסוד מקשר לפלסטיק,

לשפשף שוב, ואז לעשות שכבות צבע (ולכה אם יש צורך).

פורסם

הבעיה שאם יפרקו לי את הפסי קישוט וידביקו לי אותם שוב הם יפלו לי אחרי כמה זמן לא?

ונראה לי שעדיף להביא את זה לבעל מקצוע..

יש תווך מחירים לעבודה כזאת אצל בעל מקצוע?

פורסם
הבעיה שאם יפרקו לי את הפסי קישוט וידביקו לי אותם שוב הם יפלו לי אחרי כמה זמן לא?

ונראה לי שעדיף להביא את זה לבעל מקצוע..

יש תווך מחירים לעבודה כזאת אצל בעל מקצוע?

הם לא אמורים להיות מודבקים, אלא להיות מחוברים עם קליפסים.

וכן,

אם לא צבעת פעם, עדיף לתת לבעל מקצוע.

אין לי מושג לגבי טווח מחירים.

• תוכן חדש...