Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

30tlbb6.jpghttps://www.carsforum.co.il/vb/30tlbb6.jpg[/img]היי חברים היום ניסיתי להחליף את הבלמים הקדמיים לחדשים (רפידות+דיסק)

פירקתי את הקאליפר ואז שבאתי לשלוף החוצה את הדיסק לא הצלחתי, ניסיתי להבריג את הבורג שיש באמצע, לא הצלחתי להבריג החוצה,ישנו עוד בורג קטן, כפי שניתן לראות בתמונה אותו הצלחתי להבריג החוצה

אמרו לי שפשוט צריך לתת לה קצת מכות עם פטיש ושהבורג באמצע לא תופס אותה

!?!?!?

ניסיתי לפתוח את הבורג האמצעי באמצעות מפתח ראצט ובוקסה 30MM לא הצלחתי

פורסם

נ תחיל בזה שהבורג האמצעי לא לא תופס את הצלחת. וזה בורג שנעול עם ביטחון כלשהו או לוקטייט. כדי לפתוח אותו תצטרך מומנט אדיר מעל 200 ניוטון מטר. לא מאמין שאתה מחזיק בוקסה 3/4 .

מה שאתה צריך זה כמה מכות מדויקות מסביב כי הוא תפוס עם חלודה.

פורסם

אז בקיצור מה שאני צריך זה למשוך את זה החוצה חזק ולתת לפני קצת מכות עם פטיש כדי שישחררו את זה?!

פורסם

לפי התגובה שלך אתה לא מבין בזה, אתה מתעסק עם מערכת בטיחותית ביותר, עם בלמים לא משחקים!

פנה למוסך זאת לא עבודה בשביל אחד שלא מבין בזה ועובד ללא ספרות טכנית, כלי עבודה מתאימים וניסיון.

פורסם

הבורג האמצעי מחבר את הציריה לנאבה, אל תיגע בו.

ואם פעם תרצה לפתוח אותו אז האוטו צריך להיות עם הגלגל על הקרקע, ולהשתמש בידית כח, כי הוא סגור במומנט של מעל 270 כך שרצ'ט עלול להישבר.

מה שמחזיק את הדיסק לנאבה זה הבורג פיליפס וארבעת ברגי הגלגל, אחרי שהוצאת אותם פשוט תדפוק קצת על הדיסק מאחורה כדי לשחרר אותו.

פורסם

תודה אנשים יקרים!

חסכתם לי המון!!!

יש עוד איזה טיפים?!

אני יודע שצריך לנקות את הדיסקים החדשים מהשמן שהם מגיעים איתו.

לאחר שהרכבתי הכל לנפח את הבלמים חזרה (מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)

• תוכן חדש...