Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבורלט אופטרה (4 דלתות) 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי ניסיון כושל של חיפוש מכונית דיזל, גילנו כי מכוניות האלו הם צורכים טיפול גבוהה מהבנזין. לכן משפחתי נכנסה ל-UMI בראשון לציון, וקבלנו דיל מאוד טוב על שברולט אופטרה.

כנהג צעיר, אני מאוד אהבתי את הפסאט הדיזל טורבו (חוץ מהרעש): נוח על הכביש, גדול, וצצמיגים רחבים. השאלה היא האם הוא אוטו נוח על הכביש? אמין?

תודה לעונים.

פורסם

השאלה מאוד לא ממוקדת, אבל באופן כללי האופטרה פחות טובה מהפאסאט בכל התחומים למעט רעש מנוע (האופטרה שקטה יותר מהפאסאט טורבו דיזל).

פורסם

היי,

לא חושב שהאופטרה ברת השוואה גם לפאסאט מזדקנת.

אל תשווה נוחות, אחיזה , מרחב ושאר ירקות לאופטרה. אני משער שהדיזל גם חזקה הרבה יותר.

לגבי האופטרה,

בטוח שמציעים אותה בדיל טוב. אחרת אף אחד לא יקח.

הרכב מיושן ופשוט מאד מבחינת איכות חומרים ופלסטיקה ביחס לכל רכב אחר מאותו שנתון.

נקודות האור היחידות שלו הן מרחב יחסית גדול למשפחתית, מזגן טוב, תא מטען יפה.

מעבר לכך הנוחות מזעזעת, הרכב מרגיש מאד לא איכותי, יחידת כוח מאד מאד אנמית ולא זריזה.

מבחינת אמינות, לי היתה בליסינג ועשתה כחדשה לא מעט צרות ( מזגן הפסיק לתפקד, גיר נתקע בפארקינג, וכו').

בסופו של דבר מי שמחפש תחבורה משפחתית בסיסית ביותר , ובמודע גם משלם מחיר נמוך, זה אפשרי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תשמע, לחבר טוב שלי יש אופטרה, כמה שהאוטו ניראה טוב והכל והעסקה מאוד טובה, באמת שלא שווה, האוטו הזה הוא צעצוע , לוקח הרבה דלק, הרכב מיושן, ויש סיבה טוב שנותנים לכם מחיר כל כך טוב, אפילו שברולט הבינו שימיי האופטרה נגמרו !

הייתי מציע עם אתה בעניין הבנזין לחפש משהו אחר, אם אתה לחוץ על שברולט , אז אולי קרוז החדשה יותר, יש דגם חדש עם 124 כוח סוס ואולי עכשיו הדגם הזה יפצה על חסרונותיו הקודמים.

אבל אם לא שברולט, וזה מה שאני מציע, אז משהו יפני , משהו מהמזרח, מאזדה 3,ניסן טידה, טויטה קורולה, הבחירה הזאת נורא תלויה במה שאתה מחפש יותר במכונית שלך, אם זה מהירות - הטויוטה והניסן עונות על כח, אם זה בטיחות המאזדה והניסן, אם זה נוחות - תלוי בך, אם זה מחיר , תלך לניסן יש להם עכשיו מבצע 8 אלף שקל פחות על הטידה... אם זה יופי, אל תתקרב לניסן טידה , מאזדה 3 מדהימה, בכל אופן, בלי חפירות... תגיד לנו מה אתה מעדיף ונוכל לייעץ לך

בקשר לפאסט, זה פשוט עולם אחר, אתה צריך להתמקד יותר לכיוון כלשהו...

• תוכן חדש...