Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה איש דיאגנוסטיקה שיודע להתחבר למחשב הרכב הזה ולקרוא נתונים/חיישנים/קודיי תקלות?

יש ברשותי סקאנר TECH 1 המתאים לרכב הזה.

פורסם

נתק את צינור הוואקום שיוצא מסעפת היניקה ונכנס לבוסטר ,סתום אותו עם האצבע ותרגיש האם יש וואקום חזק .

רוב הסיכויים שהבוסטר דפוק ומאבד וואקום או הצינור וואקום עם חור.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ממש ביציאה מהבוסטר ישנו שסתום כמו זה שמופיע בתמונה המצורפת וממנו ממשיך הצינור וואקום אל סעפת היניקה, האם לשסתום הנ"ל יש בלאי טבעי והוא עלול להתקלקל/לדלוף? במידה וכן כיצד אפשר לבדוק אותו ?

!C!7PWNQB2k~$(KGrHqEOKi0EzQS+MI12BNFPGtER0!~~_12.JPG

במידה והבוסטר עצמו היה תקול אז לא היתה לי בכלל דוושה(קשה כמו אבן),אני צודק?

פורסם

זה שסתום שמונע חזרת אוויר למנוע ועל ידי כך שומר על וואקום.

כבר קרה לי שהבוסטר עצמו איבד ואקום ושיגע את המנוע.

אם אתה שומע פססססס בלחיצה קלה ובלחיצה מלאה עד הסוף אין את הפסססס אז זה הבוסטר -זאת בדיוק התופעה שהייתה לי במרצדס.

ניסית לנתק את הצינור ולהרגיש אם יש לו וואקום חזק או חלש?(ככה תדע אם יש דליפה בצינור)

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, כאשר הצינור וואקום שבין הבוסטר לסעפת היניקה מנותק בזמן שהמנוע פועל בסרק המנוע ימשיך לעבוד רגיל או יכבה?

צריך להיות ממש וואקום חזק בצינור כדיי לדעת שאכן אין דליפה מהצינור,נכון?

מחר אני אבדוק את העניין ואעדכן.

פורסם

הצינור חייב להיות אטום בעת הניתוקו ,אתה צריך לסתום אותו איכשהו אחרת המנוע נכבה .

שים את האצבע בפתח שמגיע לבוסטר ,אתה צריך להרגיש שאיבה חזקה יחסית.

חיפושיות 73-74

פורסם

בדקתי כרגע את העניין ואכן נראה שיש וואקום דיי חזק בכניסה לבוסטר אך לצערי עדיין בזמן לחיצה חזקה/מליאה על דוושת הבלם הטורים ממש יורדים והמנוע ממש משתגע עד כדיי כיבוי, עכשיו מה שנותר הוא כנראה דליפה מהבוסטר עצמו או שיש עוד כיוונים שכדאי לבדוק?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הדיאפרגמה של הבוסטר נקרעה. לפעמים זה מהאטם בין המשאבה לבוסטר.

מה קורה כאשר הבוסטר מנותר והצינור סתום-המנוע נכבה עדיין או מזייף?

כנראה שאתה צריך לשלוח את הבוסטר לשיפוץ.

חיפושיות 73-74

פורסם

הטוואי של הצינור בין הבוסטר לסעפת היניקה בנוי מכמה קטעים/צינורות ובאמצע הדרך יש שסתום חד כיווני,בדקתי קטע קטע מהסעפת ועד הבוסטר ולא נמצאו צינורות קרועים/סדוקים/דולפים והורגש וואקום ממש חזק לכל אורך הצינור, כאשר ניתקתי את הצינור מהבוסטר(ולא סתמתי אותו עם האצבע) המנוע לא נכבה אלא רק העלה קצת את הטורים(כמעט ולא הורגש) והמשיך לזייף.

פורסם

יכול להיות מצב שחיישן מצערת לא תקין/מכוון? או אוליי טורים קצת נמוכים הגורמים לכיבוי המנוע בשילוב להילוך/לחיצה על הבלם?

אוליי כיוון ההצתה לא מדויק/נכון( שיחקו עם המפלג ומאז החלה הבעיה)?

שהרכב קר ההנעה מאוד קשה/ארוכה וגם אחריי שהמנוע כבר תופס/פועל נשמע שממש מזייף/נחנק בלחיצה על דוושת הגז (כאילו לא כל הצילינדרים עובדים),על מה זה מעיד?

עוד משהו ששמתי לב הוא שכאשר המנוע עובד במשך כמה דקות ומתחיל להתחמם פתאום נשמע "צילצול/שריקה"(לא של רצועה לא מתוחה/יבשה)ממש צורמת אוזניים אשר חוזרת על עצמה במחזוריות כל כמה דקות,מה כל התסמינים האלה מעידים?

אגב לא נראה לי שהכיוון הוא מהבוסטר בלם.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי השבוע מנוע צעדים /IAC נוסף ובדקתי את תיפקודו כאשר הוא מחוץ למצערת והקונקטור מחובר ואני פותח/סוגר סוויץ אך לצערי גם הוא לא מראה שום תזוזה, הייתכן והבדיקה לא מתבצעת בצורה הנכונה?

• תוכן חדש...