Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי באוטו קודנית של רב בריח המרובעת הקטנה, והמקשים כבר עייפים מאוד מאוד ובמיוחד עכשיו אצלנו בצפון בבוקר קר מאוד אז המקשים כמעט ולא עובדים אני לוחץ בכוח והרבה כוח עד שזה עובד,

אז רציתי לדעת האם אפשר להחליף רק את המקשים?

או שמחליפים את כל הקודנית?

ואיפה אפשר למצוא כזה דבר?

וכמה עולה בערך?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

במקרה היום נכנס בחור לחנות התקנות פאר הרכב בחולון והחליף רק את הלחצנים מגומי ב 50 שקל, כאשר הוא החליף בעצמו, אני התקנתי מגיני רוח באותו הזמן... אז בתשובה לשאלתך כן ניתן להחליף רק מקשים. תברר איזה חנויות להתקנות/ אביזרי רכב יש בצפון ותיגש לשם.

בהצלחה :wink:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

וואו אני מאמין שזה תופעה שלא ידעתי עליה, גם לי יש את אותה בעיה בדיוק שהכפתורים כבר עייפים.

לוחצים על כפתור ואין הגבה וזה הכי באסה אחרי שהקודנית מתחילה להרגיל אותך לעשות את הקוד תוך 2 שניות.

פשוט לא עדיף לחכות שיגיע הקיץ וזה יסתדר מעצמו? חח לא נורא ללחוץ עוד 2 שניות בשביל לחסוך 50 שקלים.

• תוכן חדש...