Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצעו לי 2 מערכות (קומפוננט לקדמיה,סאב ומגבר), איזה מבינהם עדיף והאם להחליף רכיבים בהצעה?

קודם כל זה המערכת תותקן בפיאט פונטו 2008 עם רדיו דיסק Philips CEM250 והתקציב הוא עד 2K +- כולל התקנה, שומע כמעט הכל, היפ הופ מזרחית רוק האוס וכו'...

הצעה א':

קומפוננט : טמפו 6.5

מגבר : mac audio z4200

סאב: מעדיף לשמוע אבל באיזור המחירים של C12 ו JBL 1202D

הצעה ב' :

קומפוננט : spg17cs alpine

מגבר : AUTOTEK 1200W 4X150RMS

סאב : JBL1000 W 250 RMS או אלמני S3 500w rms

פורסם

הרמת לי להנחתה..

אצלי ברכב, נמצאים שני הסטים המדוברים: האלפין מקדימה והטמפו מאחור - מוגברים על ידי מגבר של סוני 70WX4 -

אחרי ההתקנה - לא נפלתי מהסאונד ובאמת הטמפו נתנו הרגשה כי הסאונד שלהם טוב יותר בעיקר עם הטוויטרים. חשבתי באמת שהסט של האלפין לא משהו..

גם בעת ההתקנה חתכו בקרוס את הטוויטי ב 3DB-

אבל אז חיפשתי גם בפורומים בחו"ל ויעצו לי לנסות לגשר את המגבר..

לא יודע מה קרה: אם הסט הזה הגיע פשוט לנקודת ה BREAK IN שלו, + הגישור של המגבר ועוד קצת כיוון אבל היום הרמקולים האלו נשמעים ממש טוב, מאוד הרמונים וזה עוד בלי סאב. (וכן חשוב- הסלופ לטוויזר חזר ל 0 DB - תודה יוסי ) , במה מיושרת, וחיבור הרמוני בין הטוויטר לוופר - כאשר הוופר מותקן בדלת כמעט בקיק והטוויטרים תקועים בקצוות הדשבורד העמוק של הסיוויק. הם נשמעים כאחד !

היה כאן דיון לפני מספר חודשים על הסט הזה- שממנו עלה: שהמורל עדיפים כי... מרבית הממליצים בכלל לא שמעו (או לא שמעו על הסט הזה ) את הסט הזה מנגן.

אם להתייחס לצעות הספציפיות שלך: ראשית המחיר כולל התקנה (בהנחה שהתקנה היא טובה כולל חיווטים כמו שצריך ) הוא יפה

קח בחשבון כי: הסט הזה נמכר ב 1000 ש"ח כולל התקנה (הצלחתי למצוא אותו ב 790 לא כולל התקנה).

לא מכיר את הסאבים - וזה יענו לך רבים וטובים ממני

- לגבי המגבר ה MAC AUDIO הוא מגבר סביר חשבתי לרכוש אחד כזה יד שניה ושמעתי אותו אצל חבר פורום שהגביר מורל היבריד מותקנים על דלת מבודדת/אטומה . (אבל לא היתה לי דעה כי לא שמעתי קטעים שיכולים לתת לי תמונה מלאה ביחס לאיכות הסאונד)

לא מכיר את המגבר השני - ולא הבנתי מהאתר שלהם לאיזה מגבר בדיוק מתכוונים שם. (יש כמה סדרות ואף דגם לא עונה להגדרה של 4X150 (לא ברור אם ב 4 או ב 2 אוהם) למרות שלפי הנתונים זה ניראה מבטיח.

אם יש למתקין אפשרות לפני קיבוע המגבר להשמיע לך את שניהם - זה הרבה יותר עדיף.

לסיכום: האלפין הוא סט טוב (לפני שסוקלים אותי כאן באבנים או מעמידים אותי על המוקד) והוא לטעמי עדיף על הטמפו ! יכול להיות שעם שילוב של הטוויטר של הדוטק יש מצב שהוא ישמע אולי "רך" יותר אבל לא סגור על כך.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

תודה על התגובה..

הסט נמכר ב1000 ש"ח? אתה מתכוון לכל הסט או רק לקומפוננט? הציעו לי את הקומפוננט ב 590 ש"ח והמגבר ב 690 ש"ח

והמגבר אני חושב שזה המגבר הזה http://www.sonicelectronix.com/item_18614_Autotek-AT1200-AT-1200.html

הוא יוכל להרים את האלפיין וסאב ולנצל אותם כמו שצריך?

פורסם

סט = זוג קומפוננט בלבד. אם הציעו לך את הסט של האלפין ב 590 ש"ח ! וזה עוד כולל התקנה אז מדובר במחירי ריצפז ממש באפריל טייקליין הציעו לי ב 1000 ש"ח כולל התקנה את הסט הזה , באיביי מצאתי אותו ביותר מ 700 ש"ח לפני משלוחה (את שלי הבאתי מחו"ל )

(משלוח עוד 90 $ רוצים שם) ,

מגברים:

ה Z נמכר לפי זאפ ב 880 ש"ח , וזה עוד לפני התקנה (בזאפ תמיד: "אין להם" , "בדיוק נגמר" , "לא כולל משלוחה" , "תשלום מזומן בלבד..." . ) ואני נוטה לחשוב כי האוטוטק הזה הוא טוב בכל פרמטר מ"קרדינל V15 -כמה סיני יכול להיות ב 500 ש"ח.

אז אני באמת לא יודע מה קורה כאן עם המחירים אולי איזה מתקין שיותר מעורה בענף יוכל לשפוך כאן אור - כי זה באמת מחירים אטרקטיבים!

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ג'אספר משתלם ב 2.2K כולל התקנה?

והמגבר ירים את הסאב ואת הטמפו ביחד?

וזה מסתדר המגבר והסאב מבחינת ההתנגדויות וכאלה? לא ממש מבין בזה :D

פורסם

Autotek%20AT1200.jpg.thumb_80x80.jpg

Click to enlarge Autotek%20AT1200.jpg.thumb_80x80.jpg

$61.95

pixel_trans.gif

• BRAND NEW Autotek AT1200 1200W, 4-Channel Super Sport AT Series Car Amplifier
  • Class A/B Car Amplifier
  • RMS Power Rating: 4 ohms: 150 watts x 4 chan.; 2 ohms: 300 watts x 4 chan.; Bridged, 4 ohms: 600 watts x 2 chan.
  • Max power output: 1200 watts
  • Twin coil MOSFET auto step power supply
  • LED power and protect indicators
  • Bass Boost/EQ (0-12 dB bass boost at 45 Hz)
  • 2/1 channel operation
  • Speaker-level inputs with signal sensing for automatic turn-on
  • Preamp RCA outputs
  • Pro-Fi MOSFET outputs
  • 4-Way System Protection circuitry (DC, thermal, overload, and speaker short protection)
  • Soft start turn-on
  • Heavy duty aluminum alloy heatsink for extreme heat dissipation
  • Silver-plated RCA level inputs
  • Silver-plated screw terminals
  • Variable high-pass filter (60-1,200 Hz, 12 dB/octave)
  • Variable low-pass filter (30-250 Hz, 24 dB/octave)
  • Damping Factor: >200
  • Frequency response: 30-1200 Hz
  • Dimensions: 10-1/4"L x 9-7/8"W x 2-1/16"H
  • 4-gauge power and ground wiring is required for installation. (Contact us if more information needed.)

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אלמני S-3

Features:

Max Power: 3000 watts

RMS Power: 1500 watts

3"" black kapton voice coil

Kevlar reinforced cone

Diecast aluminum frame

Diamond cut accents

Steel terminal ring

Signature Almani logo

Signature Almani terminals

235oz magnet for better bass reproduction

Injection molded surround

Dual voice coil

Impedance: 4 ohm (2ohm per voice coil)

Dual Nomex Spider

Sealed Enclosure: 1.4 - 1.7 CFt

Ported Enclosure: 1.6 - 2.0 CFt

" "

Features:

Max Power : 1000w

RMS Power: 500w

Nominal Impedance:4 ohm (2 ohm per voice coil)

Mounting Depth: 7.4"" (181mm)

Mounting Hole Diameter: 12"" (295mm)

Overmolded Rubber surround for high bass output

Heavy Duty Dual Voice Coil

Computer Optimized magnet system

High Stiffness Paper Cone for tight clean defined bass

Stamped Steel Frame provides distortion free bass

Big Push Terminals for maximum power transfer

Peripheral venting keeps the voice coils from overheating

פורסם

זה הS3 הזה שלמטה.. אלה מפרטים של 2 סאבים שונים נכון?

והמגבר ינצל אותו ואת הטמפו? (סליחה שאני לא גאון בדברים האלה)

פורסם

לא הכי למעלה זה מגבר.

אתה רוצה לבחור בין משכתבתה למעלה או יש לך תקציב לקנות דברים אחרים?

פורסם

יש ראש פתוח, תקציב לא...

ואפשר תשובה ברורה אני לא מבין בדברים האלה... המגבר ינצל את הסאב והטמפו?

• תוכן חדש...