Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט מהכתבה

אלפי מוסכים בלתי מורשים שמתקנים רכבים באופן פיראטי ולעיתים בעזרת חלפים של רכב שעבר תאונה פועלים בישראל. המדינה, שנואשה לפשוט עליהם, מנסה כעת להעניש את הנהגים שמשלמים להם. לפי הצעת חוק חדשה, רישיון רכב יישלל מכל אדם שייתפס מתקן את רכבו באחד המוסכים הללו

קישור לכתבה המלאה: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=762564&pid=54

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם נהגים כמוני שעושים הרבה טיפולים לרכבם לבד?

חוץ מבלמים ומערכות בטיחות ברכב אני עושה את כל הטיפולים לבד, גם אני נחשב כמוסך פיראטי??

פורסם
מה עם נהגים כמוני שעושים הרבה טיפולים לרכבם לבד?

חוץ מבלמים ומערכות בטיחות ברכב אני עושה את כל הטיפולים לבד, גם אני נחשב כמוסך פיראטי??

אם אתה עושה טיפולים לחברים שלך תמורת תשלום, אז כן - אתה מוסך פיראטי.

הנאחס האמיתי עם מוסכים כאלה הוא העובדה שהם זורקים את השמנים לתוך האדמה, כל זה מחלחל פנימה.

כמו כן אין שום פיקוח על איכות העבודה או החלפים - אף אחד לא יודע אם מתקינים לו צלחות בלם ורפידות מרכבים שעברו תאונה, למשל.

פורסם
אם אתה עושה טיפולים לחברים שלך תמורת תשלום, אז כן - אתה מוסך פיראטי.

הנאחס האמיתי עם מוסכים כאלה הוא העובדה שהם זורקים את השמנים לתוך האדמה, כל זה מחלחל פנימה.

כמו כן אין שום פיקוח על איכות העבודה או החלפים - אף אחד לא יודע אם מתקינים לו צלחות בלם ורפידות מרכבים שעברו תאונה, למשל.

ומה עם הנאחס של תעשיות הביטחון שהרעילו עשרות שנים מי תהום ברמת השרון ואת בטן האדמה בגבעתיים ?

כמו כן לא היה עליהם שום פיקוח ,רשיונותיהם לא נשללו . ובאיזה שלב המדינה נואשה מהם ?

אני נגד שפיכת מזהמים לאדמה בכל תחום .

פורסם
ומה עם הנאחס של תעשיות הביטחון שהרעילו עשרות שנים מי תהום ברמת השרון ואת בטן האדמה בגבעתיים ?

כמו כן לא היה עליהם שום פיקוח ,רשיונותיהם לא נשללו . ובאיזה שלב המדינה נואשה מהם ?

אני נגד שפיכת מזהמים לאדמה בכל תחום .

צודק. אבל עוולה אחת לא מצדיקה את האחרת.

פורסם

מה זה השטויות האלה?

אני מטפל רק במוסך פיראטי ואף אמשיך לעשות זאת

תוך כדי הקפדה מירבית על כל כללי הבטיחות

פורסם

אז בגללך אין שיחות יוצאות ונכנסות בסלקום עכשיו? :lol:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לא כל מוסך פיראטי הוא מסוכן

הרבה אנשים מבצעים עבודות פרטיות בשביל עוד כמה שקלים והרבה מהאנשים האלה הם מכונאים מוסמכים ומקצועיים

שמתשמשים בחלקים חדשים שבד''כ הלקוח מביא עימו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
מה זה השטויות האלה?

אני מטפל רק במוסך פיראטי ואף אמשיך לעשות זאת

תוך כדי הקפדה מירבית על כל כללי הבטיחות

שמת לב לסתירה הפנימית בדבריך? אתה מטפל במוסך שאינך יודע מה טיב ההכשרה של עובדיו, מה מקור ואיכות חלקי החילוף שהוא מתקין לך, ושאינו נוטל אחריות לאיכות התיקון.

סביר מאוד שמוסך כזה משתמש בחלקים גנובים או מאיכות ירודה, ושאינו משלם מיסים, כלומר גם חי על חשבוננו וגם מסכן את כולנו.

וד"א - אני הייתי מתבייש לצאת בהצהרות כאלה כאשר הניק שלי הוא ניק הדורש מבעליו לכבד את עצמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שטויות! איומי סרק! לא מצליחים להשטלט על אלפי מוסכים אז יצליכו על עשרות אלפי רכבים?

המוסכים האלו הם מעבר לקו הירוק, בחצרות פרטיות, במגרשים נטושים - קשה למצא צריך צווי בית משפט, בסוף באים ובדיוק היום הם לא עובדים (המוסכניקים לא פראירים גם להם יש קשרים במשטרה)

אפשר לטפל בבעיה שמתדלקת את הפיראטים - מחירים במוסכים. שעתון יצרן שערוריתי לעיתים, מחירי חלפים גבוהים משמעותית מהמחיר בחנות החלפים ושעת עבודה יקרה מידי

לא יתכן כי אני מבצע טיפולים גדולים בשבריר מהמחיר במוסך (חלקים מקוריים אם חשבונית) ולא מדובר על פער של 10%.

יש יותר מידי פערי תווח בעיקר אם האוטו כבר על הליפט. הפטרון למוסכים פיראטיים הוא מוסכים וחלפים זולים יותר!!

פורסם
שטויות! איומי סרק! לא מצליחים להשטלט על אלפי מוסכים אז יצליכו על עשרות אלפי רכבים?

המוסכים האלו הם מעבר לקו הירוק, בחצרות פרטיות, במגרשים נטושים - קשה למצא צריך צווי בית משפט, בסוף באים ובדיוק היום הם לא עובדים (המוסכניקים לא פראירים גם להם יש קשרים במשטרה)

אפשר לטפל בבעיה שמתדלקת את הפיראטים - מחירים במוסכים. שעתון יצרן שערוריתי לעיתים, מחירי חלפים גבוהים משמעותית מהמחיר בחנות החלפים ושעת עבודה יקרה מידי

לא יתכן כי אני מבצע טיפולים גדולים בשבריר מהמחיר במוסך (חלקים מקוריים אם חשבונית) ולא מדובר על פער של 10%.

יש יותר מידי פערי תווח בעיקר אם האוטו כבר על הליפט. הפטרון למוסכים פיראטיים הוא מוסכים וחלפים זולים יותר!!

יפה ציינת ,פופוליזם זול .

מעורבות של בעלי עניין בענף.

מליונים נגרעים מקופת בעליי העניין.

אני רואה בזה צעד טבעי מצד בעלי עניין.

אבל כפי שציין המשיב כאן ,נאדה , איומי סרק.

• תוכן חדש...