Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע ששתי החברות מספקות עדכוני תוכנה למחשב הניהול, כששתיהן טוענות לאותו שדרוג.

מדובר על איביזה 1.4 TSI

שמעתי סיפור על בחור עם איביזה בארץ שהתקין עדכון של REVO ובסופו של דבר גרם לנזק במנוע.

מה משתי החברות עדיף? האם באחת מהן יש אפשרות לחבר שליטה ידנית כדי לשנות מפה ממקורית לשלהם, בצורה כזו שלפני טיפול/חיבור אצל המוסך יבואן, תהיה אפשרות להסתיר את עדכון התוכנה?

תודה.

פורסם

קבל עידכון, יש גם APR.

רוצה עוד עידכון? אין שום קשר לעידכון תוכנה לנזק למנוע.

לבן של הבוס שלי הלך המנוע בגולף TSI(שנת 2010 עם 30K ) ואין לו שום ציפ' ושום כלום, סטנדרטי לחלוטין.

תעשה את השיקולים שלך, אני עשיתי את שלי והחלטתי לא להתעסק עם זה עד שעניין יתבהר לגמרי(יש לנו מנוע זהה).

בן.

Got To love It

פורסם

עד כמה שאני יודע, אין APR לרכב הזה.

העניין הוא שהמנוע כבר נסחט עד תומו בגרסת ה1400 כשיש לך 180 סוסים. בפורומים בחול היו תלונות על תקלות עם REVO, אבל שם האפסולוט פחות נפוץ

ופה יש גם את שיקול הדלק הלא איכותי בעליל.

פורסם

יש APR למנוע הזה, אצלי בשירוקו ואצלך בקופרה זה מנוע זהה ורק מפות שונות בניהול מנוע.

לי אישית ה160 מספיק, ואני משער שאצלך עם 180 ובערך 200 קילו פחות התחושה יותר חזקה.

תבדוק טוב טוב אם שווה לך לקחת את הסיכון.

בן.

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...