Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים נתקלתי ברכב להסעת ילדים שדלתו האחורית סגורה בעזרת גומייה בלבד!!! כנראה שהמנעול התקלקל ואיזשהוא גאון החליט שהגומיה תספיק למנוע מהדלת להפתח.

מרגיז מאד, במיוחד שהרכב מפוצץ ילדים. ובמיוחד בגלל שהוילון האחורי מוסת, תשאלו למה? כי הילד שישב מאחורה עשה לי פרצופים מהחלון! כנראה שלנהג לא היה איכפת שהילדים יתקרבו לדלת הפתוחה.

נסעתי מאחורי הרכב כמה דקות וכשהגענו לאיזור מגורים עלה על מספר פסי האטה ודלתו נפתחה כמעט עד חצי הדרך.

סכנת נפשות.

בושה לחברת ההסעות שככה מזלזלים בחיי הילדים ובמשפחותיהם.

22112010404.jpg

קו---------------------------------------

פורסם

לא בסדר בכלל.

ראיתי מקרה דומה, ולא פחות חמור.

ג'יפ, מדגם ניסאן, חונה בקרבת בית ספר. הבעיה? כנראה שבלי בלם יד.

הפיתרון? "לקשור" (יותר נכון "לתלות") את הג'יפ על העץ הקרוב בעזרת אותו החוט שהנהג מלמעלה השתמש בשביל "לסגור" את הדלת:

fno5z.jpg

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

פחח...

איזה מקרים הזויים...לעגון ככה בחנייה כאילו זו סירה.

מגוחך..כמה כבר עולה לתקן בלם יד? לא שווה את הבלאגן בלמצוא חנייה עם עץ קרוב מספיק?

פורסם

אמאאאאאאא איזה אנשים הזויים

אפרופו רכב הסעות ראיתי בעבר מונית שירות שקשר את הדלת האחורית עם חולצה

ככה שאנשים "מיוחדים" לא חסר בארץ הזאת

אבל הרס אותי זה שקשר את הגיפ כמו עוגן

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק עד מוות

פורסם
אתה יכול להתקשר למספר שמופיע על המדבקה.

הישראלי הייפה, עם אתה מצליח לקרוא את מספר הטלפון שעל המדבקה סימן שאתה לא שומר מרחק:lol::lol::lol:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
הישראלי הייפה, עם אתה מצליח לקרוא את מספר הטלפון שעל המדבקה סימן שאתה לא שומר מרחק:lol::lol::lol:

מן הסתם ברמזור אפשר לקרוא את המודעה.

אני סקרן מה התגובה שקיבל בטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מן הסתם ברמזור אפשר לקרוא את המודעה.

אני סקרן מה התגובה שקיבל בטלפון.

זה היה בקטע של צחוק .

ובטח אני לא יתפלא עם זה שענה לו בטלפון ואמר לו אני יטפל בזאת בחומרה רבה ,זה היה הנהג.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...