Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sherwood XA-1240Q vs concord 4720gt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי, vintage! הייתי מאמר על שרוווד. אומנם העלות של הקונקורד היה בסביבות כמה עשרות מיליוני דולר, אך בד"כ זה עיסקת חבילה יחד עם המטוס. האמת, לפני כמה שנים הפסיקו להטיס את הקונקורדים - אז המגברים שלהם ירדו במחיר...

לאומת זות השרבוווד פעם התעסקו באודיו, אז ידעו מה הם עושים.

[under construction]

פורסם

תלוי איזה שרווד - הם יצרו הכל מהפשוט עד הסביר ביותר בעוד הקונקורד סוסי עבודה זבליים :-P

הXA אפרופו - תחפש פעם שרשיר שלי שנקרא "מעשה בשני נסיכים" - אני תיכף אעלה לינק :-P

ואז אתה תבין מה ההבדל - סטאס בטוח מבין :wink:

תהנה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=276548&highlight=%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94+%D7%91%D7%A9%D7%A0%D7%99+%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D

ההבדל בין מגבר זבל למגבר פנטסטי - מה שעצוב זה דווקא שהזבל שורד עד היום בעוד הפנטסנטי מדליק פרוטקשן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה בגלל שהסוני בסוף לא עבד ובאיזשהו שלב בכלל לא שמתי לב שהוא הפסיק לעבוד?

זה כבר קרה כשנסעתי ברכב הזה אולי פעמיים בחודש :-D

אבל המטרה של השרשיר הזה כאן להראות מה ההבדל בין מגבר כמו השרווד XA לעומת מגבר אמיתי הושגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...