Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 3 סוזוקי בלנו אוטומטית על הכוונת ואינני יודע במי לבחור :

1. שנת 2002, 52000 ק"מ, רשומה עדיין על שם אלדן עם יפוי כח מלפני 4 חדשים של אדם פרטי אמין. ללא השקעה נוספת (כמעט), רוצים 55000 ש"ח.

2. שנת 2001, 77000 ק"מ, יד 2 מאלדן, אצלם שנה. עם השקעה נוספת קטנה. רוצים 52000 ש"ח

3. שנת 2001, 55000 ק"מ, פרטית יד 3 (2 הראשונים בעל ואשתו...), אצלם חצי שנה, ללא השקעה נוספת (כמעט), רוצים 56000 ש"ח.

נא עזרו לי בהחלטה ולקחת בחשבון את הבעלים הקודמים, קילומטרז', ומחיר.....

זו החלטה של ראש ממשלה....

פורסם

מה כ"כ קשה...גם שנת 2002

גם קילומטרז' הכי נמוך מבין השלושה....גם מחיר סבבה.

לך על האופ' הראשונה....

ואם זה לא נראה לך, אז אופציה 3 נראית גם טוב, רק מוזר שבעל ואשתו מעבירים ביניהם בעלות :shock::shock:

שים לב, לי זה הדליק :idea: אדומה.

בהצלחה בקנייה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
אף אחת מהן.

קשה למצוא באלנו יד 1 פרטית שנת 2000-2002 עם איזה 30,000 ק"מ?!

תאמין לי שלא.

1. מסכים

2. חשוב לקחת לבדיקה, כי תמיד יכול להיות מקרה בו זו עם "נתוני הפתיחה" הכי פחות

תהיה במצב הטוב ביותר מבחינת מכאנית+שלדה

פורסם

אני ממליץ לך בכלל לרדת מהאוטו הזה... אחרי שביליתי לא מעט שעות עם באלנו מושכרת מצאתי אוטו ללא אחיזת כביש טובה, ללא נוחות טובה, ללא בטיחות טובה, ללא איכות טובה..בקיצור , שום גורם שיגרום לי לבחור באוטו הזה בתור הרכב שלי, נסה למצוא אוטו קצת יותר מוצלח ולא רק "מוביל נוסעים"... :roll:

• תוכן חדש...