Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטוב ביותר הוא מה שנשמע לך יותר נעים

זה מאוד אינדיבידואלי,כל אחד והטעם שלו,לכן צריך לשמוע את שני הסטים לפני רכישה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

למילה יש שתי ורסיות

MLK 2\3 - סט יקר מאוד וברמה גבוהה מהאילייט

MLK 165 - סט נחות יותר , פחות או יותר ברמה של האילייט

האילייט הוא סט שבמקור נועד לשלושה חלקים משמע המידבאס שלו הוא בעצם וופר ולכן בתחום המיד הוא לא מצטיין.

לעומת זאת המילה 165 הוא סט שתי חלקים עם מידבאס מצויין.

העדפה אישית שלי תהיה שילוב בין המידבאס של ההרץ לבין הטוויטר של האילייט בהגברה אקטיבית.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

היה לי בדיוק את אותה הדילמה לא לפני הרבה זמן.

אתה יותר ממוזמן לשמוע את האילייט אצלי ברכב מוגברים עם מגבר שנותן עבודה טובה.

Infinity Kappa FOUR

הסט מוגבר אקטיבית.

קח בחשבון, האילייט סט שמצריך הגברה בריאה, לעומת ההרץ שנציל יותר וקל יותר למצוא לו שידוך.

סט שנשמע מצויין לטעמי.

כמו שאמרו מעלי - הוופר שלו פחות דומיננטי מכיוון שאת צלילי המיד הוא לא יפיק כמו ההרץ לדוגמא.

אם אתה מתכנן להפוך את המערכת באיזשהוא שלב ל3way אתה תרוויח מזה המון, זה כבר תלוי באיזה בן אדם אתה ולאן אתה רוצה לקחת את זה 8).

אני משאיר את האופציה עדיין פתוחה.

כמו שאמרתי בהתחלה, אתה מוזמן לשמוע לפני קנייה, זה סט יקר לא שווה לקנות בעיניים עצומות.

בהצלחה.

רועי.

פורסם

קיבלת שלל עצות מועילות, לא נותר לי אלא לחזק את כולם.

אוסיף רק נימה אישית: אני לא חושב שהטוויטר של ההרץ הוא ברמה של הטוויטר של מורל, כמובן שיש מי שיאהב יותר את ההרץ כי זה עניין של טעם, אבל מבחינת רמה- לדעתי ה MT23 טוב יותר.

עריכה:

רועי א הגיב לפניי, התייחסתי למה שנאמר מעליו, לא קראתי עדיין את התגובה שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גם אני מחזק את מה שנאמר פה - שני הסטים ברמה גבוהה ואין פה חשיבות למה מבניהם נחשב טוב יותר כי שניהם טובים.

אכן רצוי שתשמע את הסטים.

באופן כללי ולא גורף לחלוטין אפשר להגיד שהמידבאס של המילה גס יותר ודומיננטי מהמידבאס של המילה ובאופן כלללי גם את הטוויטרים אפשר להשוות באופן דומה.

אני לא מסכים עם הדעה הרווחת בפורום כאן על כך שאלייט דורש תיבה קטנה והגברה גדולה, אם כי אני מבין מאיפה מגיעה הדעה הזו. לטעמי דלת אטומה זה סביבה לגיטימית לאלייט והגברה אמיתית של 80 ומעלה מנפיקה תוצאות טובות מאוד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני בעלים מאושר של MLK165 .

עם הגברה אקטיבית איכותית וחזקה המידבאסים והטוויטרים שלו מתעוררים לחיים. מידבאס עצמתי ביותר שיודע לרדת נמוך וטוויטרים מפורטים וחדים, לעומת הטוויטרים היותר "SMOOTH" של מורל.

תלוי לדעתי בסוג המוזיקה שאתה שומע. ה MLK165 יהיה יותר פתרו אוניברסלי, אבל אם אתה לא חובב מוזיקה קצבית עמוסת נמוכים, המורל אופציה טובה.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

אני לא מסכים עם זה שהטוויטרים של המילה הם חדים - שמעתי אותם כבר בכמה סטים והם היו פשוט נעימים מאוד לאוזן ורכים.

יש להם פירוט הרבה יותר גבוה מהMT23 בקצה התחום העליון שלהם זה בטוח.

הם עומדים הרבה יותר טוב במשימות של ניגון עם דיסטורשן וקצב גבוה של טונים מהMT23

אבל הMT23...

אוי הMT23...

אם אהבתם - זו התמכרות

הדבר היחידי שהם נופלים זה באמת מה שציינתי למעלה ופריסת אוף אקסיס גרועה מעבר לכך הם פשוט מעולים.

שני סטים מעולים ללא שום צל של ספק - עם עבודה נכונה וכוונים נכונים אפשר להגיע עם שניהם לתוצאה נעימה מאוד לאוזן

אבל

אם אתם אוהבים יותר או יותר נכון אוהבים מאוד את סגנון הצליל הרגוע, עמוק ומלטף ומתוק לאוזן - האילייט צריך להיות הבחירה שלכם.

אם אתם כן אוהבים לשמוע הרבה רוק כבד או מוזיקה שיש בה מפרט מאוד גבוהה של כלי נגינה וצלילים גבוהים או דיסטורשן - המילה אמור לתפקד טוב יותר.

ואם אתם מחפשים דווקא ללכת יותר לכוון של צליל נקי ומיד דומיננטי יותר - בסט שני חלקים לכו על המילה עם כוונים נכונים אני מאמין שהוא יתפקד יותר טוב במערכת שהולכת לכוון הזה.

מה שלא תעשו - תשמעו את שני הסטים לפני הרכישה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אישית חושב שמילה הוא הרבה יוצ

תר מוצלח מהאלייט בכמה נקודות:

המידבאס הרבה יוצ

תר פאנצ'י

מתאים לנפח של הדלת

הרבה יותר קל לנצל את הפוטנציאל של הסט ולא דורש התקנה יקרה של התיבות

הסט תוכנן כסט 2 חלקים למררת אלייט שמהתחלה תוכנן כ3 חלקים

אבל הטוויטר של מילה הוא החוליה החלשה ואהבתי יותר טוויטרים של הי אנרגי וספייס

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10