Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון הזה ממש מחזיר אותי לתקופה שהיה לי רישיון (לא הרבה זמן אולי שנה) נהגתי, על טוארג V8 וב-1:10 של הסרטון בדיוק בפנייה שם, אני הגעתי לא זוכר כל כך את המהירות אבל היא הייתה מאוד מהירה, ופשוט האוטו התהפך קרוב לחמש פעמים עפתי שם על הגבעה. הרכב גמר טוטאלוס ובאמת שבנס יצאתי מהתאונה הזאת פשוט, חיבור של פזיזות ואי הכרת הכביש עם רכב מאוד חזק התוצאה חמורה, אבל מאז אני כבר מאוד נזהר על הכביש בקטעים מסויימים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אף פעם לא נסעתי שם, מהסרטון זה נראה כמו כביש מסוכן למדי - הרבה תנועה, ובעיקר הרבה כניסות ויציאות צידיות (כל מיני דרכי עפר וכו'). כמו שזה נראה, אתה משאיר לעצמך די מעט מרווח בטיחות, לרבות בסיבובים עיוורים וכו'. היכולת שלך לתקן מסלול בסיבוב עיוור, על המגבלות, בירידה, היא קרוב לאפס. אבל מי אני שאטיף...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אף פעם לא נסעתי שם, מהסרטון זה נראה כמו כביש מסוכן למדי - הרבה תנועה, ובעיקר הרבה כניסות ויציאות צידיות (כל מיני דרכי עפר וכו'). כמו שזה נראה, אתה משאיר לעצמך די מעט מרווח בטיחות, לרבות בסיבובים עיוורים וכו'. היכולת שלך לתקן מסלול בסיבוב עיוור, על המגבלות, בירידה, היא קרוב לאפס. אבל מי אני שאטיף...

כמי שנסע בו עשרות, אם לא מאות, פעמים - הכביש אכן מסוכן מאוד - תלול, מפותל מאוד וחסר שוליים. העיקולים מספיק חדים כדי להפגש במפתיע לא רק אם הרכב שמולך אלא גם אם זה שזוחל לפניך. מעקה הבטיחות נמוך ואני מסופק אם יעצור רכב קצת יותר גבוה.

אאל"ט יש לכביש גם היסטוריה מעניינת, אבלזה לא העניין כעת.

מבחינתי כביש זה המבחן לבנים שלי לאחר קבלת רשיון הנהיגה, אבל במהירויות סבירות, ולדעתי הסרטון מוכיח שהנהג שצילם אותו מסוכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...