Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני נוסע עם הסופר לנסר שלי. נכון, אכן היאע מכונית מכוערת ללא גבול. אבל נכון שאומרים על בנות מכוערות שהן עם אופי? זה נכון ומדויק לגבי הסופר לנסר שלי! אמינה מאוד, אפילו בצורה יוצאת דופן. חוץ מטיפולים בזמן, מצבר וצמיגים פעם ב-3 שנים וזהו! אין רעשים, אין בעיות חשמל או חימום/ מזגן, הכל באמת עובד (טפו, טפו). חוץ מקיטורים לא ממש רציניים מדי פעם על הדלק (שגם כך לא נורא, אבל בהחלט מתאזן עם אמינות הרכב).

כתוצאה מחילופי רכב במשפחה, אני מקבל מאזדה 626 כסופה, נראית טוב ובמצב ממש טוב (לא חדשה לחלוטין, אבל בהחלט מסודרת). לא יודע, לא מתלהב ליסוע איתה, וגם קראתי שתצרוכת הדלק שלה גבוהה.אני מודע לזה שהיא יותר חדישה מהמיצובישי (באופן יחסי).

מה אתם אומרים? בשקלול כל הנתונים, להישאר עם המיצובישי או שלעבור למאזדה? אני ממש בדילמה!

• תוכן חדש...