Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 11

A900
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם הדגם היה Renault 11 TXE electronic. מעבר ללוח השעונים, הוא היה אומר לך בצרפתית שלא שמת חגורה וכו'.

בתור ילד זה מאוד הרשים אותי, היום אני לא סובל מכוניות שאין להן לוח שעונים אנלוגי. בשנות ה-80 זה היה באופנה אצל כל מיני יצרנים שחשבו שזה מתקדם. היום קוראים לזה במגזיני האספנות הגרמנים "מאוזקינו" כלומר קולנוע לעכברים.

עד כמה שידוע לי, לרנו 25 לא היתה גירסה עם לוח שעונים דיגיטלי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
איזה צבע היה האוטו? -כי בחניון הגרירות מול הדולפינריום כבר יותר משנה לדעתי עומדת רנו כזאת בצבע זהב, מדגם שלא היו הרבה בארץ- "אמריקאית", אולו זו היא? לא הסתכלתי בפנים איזה לוח יש לו, כי הוא לא ממש עניין אותי, ועדיין- חבל על האוטו הנדיר!

היא עדיין שם?? אני זוכר שהיא עמדה שם עוד לפני 4-5 שנים! ביחד עם פורד אריקה מתחילת שנות ה80

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

רק לספר שלי היו שתי המכוניות, גם 9 וגם 11, ושתיהן היו מעולות ממש, אמינות, נוחות, נעימות...

מי שיכול, וחושב על אספנות שימושית - זה יופי של רכב. פשוט לתחזוקה, מכלולים מוכרים ואמינים...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לי הייתה רנו 11 במצב יחסית סביר.

היא הייתה נוחה ושקטה אבל לא הכי אמינה.

את הרכב הזה המשיכו לייצר עד 1999 בקולומביה, איפה שהוא הפך לסימן היכר של תעשיית המוניות.

את שלי קניתי על בסיס המוניטין שהכרתי מדרום אמריקה אבל מסתבר שמה שהגיע לארץ לא היה טוב כמו הרכבים הקולומביאנים ולא שרד ממש טוב את המוסכניקים הישראלים.

ככה נראה הפרונט של הגרסה הקולומביאנית שהמשיכו לייצר עד 1999.

לא רע בכלל.

1_image_for_silan_2521382.jpg

פורסם

אני רק שאלה ...

האם זאת לא המכונית שבונד רודף איתה ברחובות פריז בסרט a view to a kill ?

המכונית המופלאה שאחרי שהחצי האחורי שלה עף במכה, ממשיכה לנסוע ? בלי מיכל דלק ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
היא עדיין שם?? אני זוכר שהיא עמדה שם עוד לפני 4-5 שנים! ביחד עם פורד אריקה מתחילת שנות ה80

כן, להפתעתי היא עדיין שם, למרות שכל מה שהגיע איתה ואחריה- כבר איננו!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...