Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 11

A900
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מישהו סיפר לי שפעם הייתה לדוד שלו (בסוף סוף שנות ה80) רנו 11 מדגם מעניין ביותר! (הוא הראה לי תמונה של הרכב!)

הרכב כולל שעונים דיגיטליים!!, חלונות חשמל, רדיו טייפ רדיו בילט אין, הגה כמו של רנו פואגו , גאנטים של פואגו, פנים מפואר יחסית, ואפילו הרכב מדבר בצרפתית!? ועוד כל מיני ג'אטים של שנות ה 80!

למישהו יש מושג על איזה דגם מדובר?? האם הגיעו כאלה ביבוא סדיר לארץ? למישהו יש פרטים משהו?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

זו כנראה היתה רנו 25, מכונית סאלון שהוצגה ב 84' ויובאה לארץ במיספרים קטנים.

לרנו 25 היתה מערכת סטריאו מקורית של פיליפס וסינטיסייזר לאיתור תקלות.

מעניין אם שרדו כאלו, לאלי הורוביץ מנכ"ל טבע היתה כזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זו כנראה היתה רנו 25, מכונית סאלון שהוצגה ב 84' ויובאה לארץ במיספרים קטנים.

לרנו 25 היתה מערכת סטריאו מקורית של פיליפס וסינטיסייזר לאיתור תקלות.

מעניין אם שרדו כאלו, לאלי הורוביץ מנכ"ל טבע היתה כזו.

זאת רנו 11! בדוק!

ולגבי רנו 25, ראיתי אחת שבוע שעבר שנת 87 יפיפיה! נוסעת בצומת בר אילן

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אני לא זוכר אף דגם של רנו 11 שהיה בעל לוח מחוונים דיגיטלי.

בשנות ה 80' רק לדגמים המפוארים של הרנו 21 והרנו 25 היה לוח מחוונים דיגיטלי ומערכת סטריאו מקורית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני לא זוכר אף דגם של רנו 11 שהיה בעל לוח מחוונים דיגיטלי.

בשנות ה 80' רק לדגמים המפוארים של הרנו 21 והרנו 25 היה לוח מחוונים דיגיטלי ומערכת סטריאו מקורית.

אולי זה כמו שאמרתי, זה דגם שלא הגיע לארץ! גם אני לא האמנתי שראיתי את התמונה!

אגב לאבא שלי הייתה רנו 21 והיו לה מחוונים רגילים לא דיגיטליים!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

איזה צבע היה האוטו? -כי בחניון הגרירות מול הדולפינריום כבר יותר משנה לדעתי עומדת רנו כזאת בצבע זהב, מדגם שלא היו הרבה בארץ- "אמריקאית", אולו זו היא? לא הסתכלתי בפנים איזה לוח יש לו, כי הוא לא ממש עניין אותי, ועדיין- חבל על האוטו הנדיר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איזה צבע היה האוטו? -כי בחניון הגרירות מול הדולפינריום כבר יותר משנה לדעתי עומדת רנו כזאת בצבע זהב, מדגם שלא היו הרבה בארץ- "אמריקאית", אולו זו היא? לא הסתכלתי בפנים איזה לוח יש לו, כי הוא לא ממש עניין אותי, ועדיין- חבל על האוטו הנדיר!

אם אני לא טועה, מדובר ברנו 9

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אני יודע על רנו 11, שעומדת בת"א (לא זוכר אם למכירה או לא, אבל מה שבטוח - שאם מישהו לא ייקח אותה, אז העירייה כן תיקח וחבל...)

איני יודע אם זו הגירסה הדיגיטלית.

alfa 156 2.5.

פורסם
אם אני לא טועה, מדובר ברנו 9

אני אף פעם לא זוכר "מה-זה-מה"? ה-9 זה עם 4 דלתות וה-11 עם 5 דלתות?

וכן, יש, או לפחות היה עד לא מזמן דגם 5 דלתות, מה שזה לא יהיה, מסוף ה-80 -תחילת ה-90 (לא זוכר את השנה המדוייקת) שעומד ללא מספר מאחורה ועם מדבקה ענקית של פינוי כבר באיזה מקום בת"א...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דיגיטלית, מרצדת ומדברת(במכונית הספציפית בגרמנית), עם מערכת הסטריאו המדוברת. כל כך אייטיז, כל כך קיטש :lol:

לדגם הזה קוראים רנו 11 אלקטרוניק (בצרפת Electronique), הוא מצויד במנוע 1.7 - ולא יובא ארצה ע"י היבואן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...