Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בנסיעה איטית ובדרך כלל בתחילת נסיעה ולקראת עצירה (ולפעמים בשחרור פתאומי של הגז) מורגש סוג של "דפיקה" מאיזור תא המנוע או שזה הגיר אני לא בטוח.

חשוב לציין שהבעיה לא מורגשת במהירות גבוהה והיא פתאומית לחלוטין והיא לא דפיקה ברמה של עוצמה חזקה אבל עדיין זה מציק.

זה קורה בעיקר בכניסה להילוך הראשון ולפעמים לפעמים גם לשני.

זה מורגש במיוחד במיוחד שחברה שלי נוהגת שהיא נוהגת יחסית לאט :wink:

מדובר על סוזוקי שנתון 97.

בחיים לא החליפו לו תושבות גיר או מנוע - חוץ משתיים (של המנוע) בשנה שעברה (בדיוק שנה מהיום)

לפי הקבלה: תושבת מנוע קדמית + תושבת מנוע אחורית.

עכשיו השאלה הגדולה: כמה תושבות יש והאם יש סיכוי שאותם תושבות שהוחלפו נפגמו שוב פעם?

והאם יש סיכוי שמדובר על תושבות גיר? (גם הם מעולם לא הוחלפו)

שמן גיר הוחלף לפני חודש כ4 ליטר במוסך מורשה של סוזוקי.

תודה לכולם!

עריכה:

נ.ב - בתוצאות הבדיקה היה רשום "תושבות מנוע פגומות" כמה תושבות, איזה תושבות לא רשמו.. חבל :-(

פורסם

להחליף חברה אני לא יכול זה רכב שלה, אם כבר היא תחליף אותי :lol:

בקשר לסוגיית התושבות, אוקיי יש 4 זה כבר טוב לדעת, קדמי ואחורה הוחלפו בדיוק לפני שנה.

קשה לי להאמין שהם שוב נקרעו אבל במידה ולא הבעיה יכולה להגיע מזוג התושבות הצצדיות או מתושבות הגיר?

ואיפה נמצאת כל תושבת? קדמי/אחורי וצדדים?

ותודה על התשובה המהירה!

פורסם

המנוע והגיר יחידה אחת, זה אומר שהתושבות של המנוע הם גם של הגיר נכון?

ותודה על הציור, את ארבעת התושבות ניתן לראות בלי יוצא מן הכלל ללא פרוק של מכלולים?

שוב תודה על התגובה המהירה :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

בסוף החשד הפך לממשי, הבעיה הייתה בתושבת מנוע (אחת..)

הופתעתי לגמרי לגלות שזו התושבת הקדמית (שרק לפני שנה בדיוק הוחלפה ביחד עם האחורית...)

כנראה הקודמת הייתה חלופית באיכות ירודה- ולא כמו המקורית.

"התופעות" נעלמו ועכשיו ברוך השם הכל בסדר.

תודה רבה אייל עזרת לי מאוד.

שבת שלום.

• תוכן חדש...