Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום רב!

לאחר שהחלטתי שלא למכור את המערכת שלי אלא להרכיב אותה ברכב החדש, אשמח לקבל את הצעותיכם.

כרגע אני מתכנן להתקין:

HU פיוניר 7750MP, 3 יציאות למגבר.

קומפוננט 6.5 של Morel Pulse.

מגבר ZAPCO דגם I-Force 450 (כולל הכבלים המיוחדים שלו).

קבל 1F של SQ.

סאב JL Audio בגודל 12".

הסט הנ"ל היה מורכב אצלי באיביזה טורבו ולדעתי הקומפוננט לא "סחב", היום ברכב גדול יותר, לצורך העניין VW בורה 2002, אני חושש שהוא בכלל היה לא מתאים (בסאונד, לא בגודל).

בכל מקרה, אני שוקל לקחת קומפוננט חדש, במחיר נמוך של כ-500, זה מה שעולה בדעתי:

Morel Tempo

Morel Maximo

JBL GT5650C

SoundStream XSC.6

Cerwin Vega 65CS

Rockford P-162S

DLS K6

Focal 165A

Lightning Audio S4.65C

MB Quart FSA216 או ESA216

סימנתי בכחול את מה שחשבתי עליו בזמן האחרון.

רציתי לדעת, אולי אני פרנואיד והפולס יספיקו לי ברכב זה?

במידה ולא, מה אתם ממליצים?

אגב, לכל מי שימליץ לי "להימתח" עוד 250 ש"ח ולקחת Morel Dotech במבצע לחברי הפורום, האם זה באמת קומפוננט משמעותית טוב יותר?

אגב, האם כדאי לחבר את הפולס (במידה ויוחלף) בדלתות האחוריות עם מגבר דו ערוצי פשוט כמו BOLT, או בעתיד הרחוק לקחת מונו לסאב ואת ה-4 ערוצים שלי לחבר לקומפוננטים?

תודה לעוזרים.

אלי.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

במערכת שלך בנויה כאילו הוצאתה הכול על שאר הרכיבים ועל הקומפוננט שזה החלק הכי חשוב

השקעתה אתה הגרושים שנישארו לך בארנק,המורל דוטק אוביישן הוא המינימום שהייתי רוכש ובוודאי

לא אחד מאלו שהצעתה דאז שווה להשאר עם המורל פולס.

• תוכן חדש...