Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תנסה WII

פה נהנים מאוד מהקונסולה הזו.

קונסולה עם משהו שבזמנו היה קונספט נחמד של משחק "אקטיבי" עם כמה בעיות:

1.לא תמיד בא לך לקום מהספה כדי לשחק.

2. לפחות 50% מהמשחקים של הקונסולה נראים כאילו נלקחו הישר מימי המגאסון.

3.גם מייקרוסופט וגם סוני כבר המציאו פיתוחים דומים שמתלבשים על הקונסולות הקיימות (קינטיק ומוב).

לי אישית לא ברור איך מייקרוסופט ממשיכה להוציא קונסולות שסובלות מטבעת המוות, היו צריכים לפתור את זה מזמן (אלא אם כן לא פותרים את זה משיקולים עיסקיים (מכשיר מת הלקוחות נתקעים עם משחקים אז קונים מכשיר חדש).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם לי יש בעיקר דברים רעים להגיד על הWII.

יש לי אותה מאז ההשקה - וחוץ מכמה משחקי צד ראשון מעולים (זלדה SMG 1 -2 , מטרוייד ועוד כמה) הקונסולה הזאת היא פשוט זבל עופות.

לראיה - היא והPS3 עומדות אחת ליד השניה - הWII צובר אבק ואני חושב שפעם אחרונה שהפעלתי אותו היתה מעל חצי שנה (אני משאיר אותו רק לזלדה הבא) , הPS3 לעומת זאת עובד כמה שעות כל יום אם בתור קונסולה ואם בתור מדיה סנטר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תעטוף את הXBOX בכמה מגבות, שיצבור חום וילחים את עצמו מחדש :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חברה תודה על התגובות.

החלטתי למכור את הבוקס המקולקל, ואת רוב חלקיו.

הבוקס נמכר היום ב230 ש"ח. מוכר עכשיו שלט אלחוטי במצב חדש (150 ש"ח) וספק כח במצב מצוין (230 ש"ח).

אני מקווה שבכסף שארוויח ממכירת המוצרים, אוסיף 400 שח ואקנה XBOX360 ארקייד, ג'אספר.

elik0, לתקן את הבוקס לא היה פתרון טוב, כי הוא מחזיק חודשים בודדים ואז שוב מת. זה ידוע:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418029.0

גם אמרו לי ברוב החנויות שהם לא נותנים אחריות על התיקון, ואם כן, אז רק ל3 חודשים מקסימום... כנראה שיש להם סיבה.

WII לא בא בחשבון, הוא מיוצר לזקנים ולאנשים שסתם רוצים צעצוע נחמד.

לקנות WII אחרי בוקס יהיה כמו לקנות אלטו אחרי שהתרגלת לבמוו....

בכל זאת, אני עדיין מוטרד, האם הג'אספר גם יכול למות?!

Honda civic EJ6

פורסם

הסר דאגה מליבך למשך ה שנתיים או 3 שנים הבאות, תהנה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

טעם ואופנה זה עניין אישי לכל אחד.

משפט שחביב עלי לכתוב מידי פעם בפורום, הוא שאם הייתי בוחר רכב לפי שמועות, שמירת ערך, מה שמקובל - לא הייתי זוכה לשנים רבות של הנאה עם אלפא ו- ZX ואפילו הסניק הנוכחית.

ככה שאני והמקומיים שמחים מאוד ב-3 שנים האחרונות עם ה-ווי.

לטעמי כל הכייף הוא לקום, להיות פעיל, לזוז: כשאתה גולש עם אופנוע ים - אתה נע וקופץ. קרב חרבות בסטארוורס - במיוחד אם יש חרב - זה לשבור חצי סלון. לתת הופעה ברוק באנד או גיטר הירו זה כייף! משחקי לגו מבדרים ומהנים גם מבוגרים (תתפלאו, יש בהם חינניות וחדווה, תתעלמו מלגו-זה-רק-לקטנים. זה ממש לא!) אם צריך משחקי אתגר וקווסט למי שלא רוצה לקום אז יש בשפע(זלדה ומטרואיד שווים סיבוב, בהחלט) יש המון, ממש המון, משחקים בגרפיקה טובה מאוד. נכון שבהתחלה היו מעט כאלו -זה השתפר מהר מאוד. כמעט כל משחק חדש בשנתיים האחרונות יוצא לכל הקונסולות באותו זמן.

תחשבו רגע למה צרפו לאיקס (שהיא טובה מאוד לדעתי) ולסוני את האבזרים החדשים (שלא ממש משביעים רצון, לפי מה שאני שומע). ולכו לראות מי מוכר יותר. בעולם, לא בישראל (כי פה גם מוכרים יותר מזדה 3 מב.מ.ו.. ...)

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אין לי נסיון אם האקס בוקס אבל לפי מה שכתוב בויקי זה מחלה ידוע לא רק באקס בוקס גם מחשבים ניידים סובלים מזה.

התיקון הפשוט ביותר ניסיתי על הלפטופ זה חימום הGPU ל220 מעלות בעזרת פן, עובד מצויין כבר חצי שנה אפילו הWI-FI חזר לעבוד וזה DV6000 למי שמקיר :)

יכול להיות אני טועה וזה משהו אחר.

אודי A4

דימה.

פורסם

רוכב - לכן כתבתי מניסיון.

כל הקטע של לקום ולזוז - לא מחזיק משחקים של 20-30 שעות , ,גם לא כאלו של 10 שעות עלילה.

המשחק סטארוורס הוא די זוועה והציונים שלו בהתאם.

רוק בנד וגיטר הירו קיימים לPS3/XBOX בגירסאות עדיפות בכל מובן כלשהו - כמו לדוגמא - שירים להורדה והעברה בצורה נורמאלית כשמשדרגים גירסא.

משחקי לגו - לא משתמשים בחיישני תנועה - וקיימים בגירסאות עדיפות לXBOX ולPS3 (גם אני משחק בהם)

קווסטים - חוץ מזק וויקי וזלדה - איזה בדיוק יש?

גרפיקה טובה? יחסית למה ? לרוב אפילו לא יחסית לPS2.

משחקים שיוצאים לכל הקונסולות - קבוע מקבלים גירסא מחורבנת לWII (ביחס לאחרות.

לגבי האביזרים - מן הסתם אתה צודק - אבל צרפו אותם כדי להתפשט לשוק הCASUAL - לא לשוק הHARDCORE GAMING ובשביל להכנס לנתח שוק.

לגבי האביזרים של סוני - הם כ"כ "לא משהו" (לא אמרת משהו על שמועות?) שהם SOLD OUT ברוב העולם אחרי שהם מכרו מעל מליון יחידות בפחות מחודש, כל החברים שלי שקנו - מאוד מרוצים מהם.

אם אין לך קונסולה אחרת - ויש לך רק את הWII - אולי זה סבבה , אם ניסית אחרות - הרמת כותרים והגימיקיות של רמת הדיוק של הWII פשוט בדיחה עצובה (ושוב אני מזכיר לך - יש לי WII וPS3 מאז ההשקה אחת ליד השנייה - אני לא מדבר משמועות וחוסר ניסיון).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי האביזרים של סוני - הם כ"כ "לא משהו" (לא אמרת משהו על שמועות?) שהם SOLD OUT ברוב העולם אחרי שהם מכרו מעל מליון יחידות בפחות מחודש, כל החברים שלי שקנו - מאוד מרוצים מהם.

מחזק,

גם פה בהונג קונג, כשבוע לאחר ההשקעה יש מחסור ברוב החנויות (את המצלמה\חיישנים עוד ניתן לקנות, את הג'וייסטיקים חסר ברוב החנויות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברה חבל שאתם סתם משווים שתי קונסולות שונות לגמרי הפונות לנתח שוק שונה לחלוטין.

כמו שLIVIUR אמר, הPS3 והXBOX360 פונות לגיימרים שיודעים בדיוק מה הם מחפשים: ביצועים, גראפיקה וכו', בעוד שהWII פונה לאנשים רגילים שרק מחפשים גאדג'ט להנות איתו.

אמנם איני מכיר את LIVIUR אך אני מבין כי אכזבתו מהWII נובעת מכך שהיו לו צפיות גבוהות יותר, כאלה שהיו מתממשות רק עם PS3/XBOX360. רוכב בודד, שגם אותו אינני מכיר, כנראה נהנה מהWII כמו שכל אדם פשוט שהוא אינו גיימר ואין לו ציפיות גבוהות ממנה היה נהנה.

לפיכך, כל השוואה בין הקונסולות הנ"ל תהיה מיותרת וסתמית לחלוטין, כמו השוואה בין STI לסמארט.

Honda civic EJ6

פורסם

הציפיות הגבוהות שלי היו לכותרים ברמה גבוהה עם גרפיקה סבירה (גם אם מיושנת) כמו שנינטנדו נתנו לי ב14 שנה האחרונות שיש לי קונסולות של נינטנדו - מה כבר ביקשתי? עוד כמה משחקים סבירים שלא יוצאים פעם בשנה מבית נינטנדו? משהו שאשכרה ינצל בצורה חכמה את הMOTION מעבר למשחקי הדגמה לחברים ומסיבות? הDS לעומתו לא מפסיק לקבל כותרים מצויינים ברצף מבחינתי.

במקום זה קיבלתי בערך 5 משחקים מצויינים וערימות של זבל (באנגלית נקרא Shovelware) - מה שיצא בקול תרועה של מהפכה בחווית המשחק היסתכם בחודש של נפנופי ידיים שהתגלו כפלופ.

הקונסולה לא ממש מספיק מדויקת (עד הMOTION PLUS) כדי להחזיק משחקי תנועה אמיתיים , ורוב החברות לא ממש משקיעות בכותרי צד שלישי שלה.

אז למי שאכן הוא לא גיימר - אולי זה מתאים , כנ"ל למי שיש ילדים שרוצה להוציא להם אנרגיה.

אבל זה לא תחליף לקונסולה נורמאלית - מקסימום מוצר משלים.

Then dying is forgetting

פורסם

אין ספק שלנינטנדו יש עבר מפואר בעולם הקונסולות, אם זה מהסופר נינטנדו ועד לנינטנדו 64, ואפילו הגיימבוי.

אני מאמין שנינטנדו פשוט לא יכלה לעמוד בתחרות ובמלחמת החימוש של פליסטיישן ומייקרוסופט, ומצאה פתרון יצירתי- לפנות לשוק אחר ולצאת מהתחרות. ניתן להגיד שהיא מצליחה בזה לא רע- בינתיים היא מובילה במכירות (כמעט פי 2 יותר מהPS3).

סתם שאלה, הDS באמת טוב? לעומת IPOD או PSP הוא נראה מאוד פרימיטיבי...

Honda civic EJ6

פורסם

הוא מוכר פי 2 אולי - אבל הוא לא קשור לשוק שקונה PS3 / XBOX.

הוא לא תחליף שלהם.

לגבי הDS - לדעתי הוא מעולה , ואשתי טוחנת אותו ימים כשעות.

בעיקר אם אתה אוהב משחקי RPG ואסטרטגיה בתורות - יש מגוון עצום של משחקים מצויינים.

לגבי מיושן - מן הסתם כיום הוא מאוד מיושן - הוא הוצג לפני 6 שנים ועומד בפני החלפה בשנה הבאה.

הוא עשה בדיוק ההפך ממה שהWII עשה - כל התעשייה צפתה נפילה עם הDS שנחשב גם בזמנו חלש יחסית והשטיק שלו של 2 מסכים כשהתחתון מגע - לא נראה מעניין בזמנו - אבל בפועל הוא היה קונסולה מעולה וחדשנית בהמון דברים.

לWII כל התעשייה צפתה שזה ישנה את כל מה שאנחנו עושים ויגרום לזה שהקונסולות HD יהיו שממה נידחת - ובסוף לגיימרים זה הסתבר כלא יותר מפלופ.

נינטנדו מציגה בתחילת שנה הבאה את ה3DS - קונסולה שלוקחת את רעיון ה3D ומשדרגת אותו משמעותית מאוד חומרתית והופכת את המסך העליון למסך שמציג תלת מימד ללא צורך במשקפיים.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...