Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאר ב C5 הרבה יותר טוב לדעתי

מרווחת (לא שהאלפא לא :lol: )

אבל ה166 זה אוטו של "זקנים" תחפש 156 זה כבר נשמע יותר טוב

סיטרואן ZX VOLCAN שנת 93 שחורה בלי שריטה או דפיקה מנוע 1900 אוטומטי

פשוט חלום לא צריך יותר?

פורסם

אני לא נוהג להתערב בפורום זה (עקב חוסר נסיון), אבל מה שאמרת פשוט מקומם אותי...

אלפא 166 ? אוטו של זקנים ? בחייאת...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

ו C5 זה אוטו של __________?

צעירים חסריי מנוח..?

ואיך 166 אוטו של זקנים?!

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אז ככה - קודם כל, תודה לכל המגיבים וכו'.

שנית - אתמול ראיתי את האלפא, עשיתי עליה סיבוב ולהלן מסקנותי: הרכב פחות מרווח מהסיטרואן, אבל בהחלט לא קטן או צפוף. רמת הגימור גבוהה, איכות הבניה טובה ומעלה, המנוע "חי" ומגיב היטב, אבל אין ספק שההגה והמנוע של ה-156 מהנים יותר, במיוחד בגרסת ה-2500 ידנית שלה הגה מהיר מאוד. מה שכן, העיצוב הפנימי של ה-166 עולה בהרבה על זה של ה-156, הרכב מפואר בהרבה ו"יושב" טוב יותר מבחינת יציבות.

ושלישית - C5 היא רכב לזקנים, 166 למנהלים צעירים ודינאמיים - מה דעתכם על ההגדרה? מבחינתי, למרות שאני לא זקן אין לי כוח להתנהל באיזו 147 קטנה וחלושה (כן, גם ה-2.0 סלספיד)...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אז ככה - קודם כל, תודה לכל המגיבים וכו'.

שנית - אתמול ראיתי את האלפא, עשיתי עליה סיבוב ולהלן מסקנותי: הרכב פחות מרווח מהסיטרואן, אבל בהחלט לא קטן או צפוף. רמת הגימור גבוהה, איכות הבניה טובה ומעלה, המנוע "חי" ומגיב היטב, אבל אין ספק שההגה והמנוע של ה-156 מהנים יותר, במיוחד בגרסת ה-2500 ידנית שלה הגה מהיר מאוד. מה שכן, העיצוב הפנימי של ה-166 עולה בהרבה על זה של ה-156, הרכב מפואר בהרבה ו"יושב" טוב יותר מבחינת יציבות.

ושלישית - C5 היא רכב לזקנים, 166 למנהלים צעירים ודינאמיים - מה דעתכם על ההגדרה? מבחינתי, למרות שאני לא זקן אין לי כוח להתנהל באיזו 147 קטנה וחלושה (כן, גם ה-2.0 סלספיד)...

אחי בסוף אתה עושה את ההחלפה ? :roll:

Honda hornet 600

• תוכן חדש...