Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 עזרה בקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב עד 20 אלף שקל, רכב ראשון , בת 25 סטודנטית , חשוב שיהיה זול קליל ואמין אין לי זמן וכסף למוסכים יותר מדי ולא רוצה לקנות זול מצד שני שאחרכך יהיה יקר.

אז אני כבר שבוע וחצי בחיפושים רציניים וזה הדבר הכי אטרקטיבי שמצאתי נראה לי.... מה דעתכם על פזיו 306 שנת 99 עשתה 1.8 נפח מנוע , סביבות 140 אלף קילומטר, החליף גיר לפני כמה חודשים.

מחיר 13 מחיר מחירון 11 וחצי.. נשמע ממש נמוך מה יכולה להיות הסיבה .

ואגב אני יודעת שהיפניות טובות יותר אבל באמת בתור רכב ראשון לשנה ככה לא יותר עד שאתחיל לעבוד בצורה רצינית נראה לכם סבבה?

ואם כן מה צריך לבדוק?

תודה טייה

פורסם

אני לא יודע כמה זמן יש לך לחפש, או עד כמה את לחוצה - אבל עדיף להיות רגועים בחיפוש אחרי רכב, אחרת עושים טעויות.

האם אוטומט זה חובה?

הדבר הכי חשוב ברכב ישן זה שיהיה מטופל - איך מוודאים טיפול? רק ע"י קבלות ממוסכים. אנשים רציניים מחזיקים ספר טיפולים מסודר.

אני יודע שקשה מאוד להתפנק ברכבים של 10-15K, אבל בכ"ז אפשרי להשיג דברים יפים.

איך מבצעים חיפוש יעיל? מגדירים שנתון מקסימלי, יצרן - ומוסיפים מילת קסם : "מורשה". ככה מקבלים רק מודעות של אנשים שמציינים שהרכב טופל במוסך מורשה.

במוסך המורשה יש פירוט מדויק של הטיפולים שנעשו ומתי נעשו.

אחרי שמצאת רכב טוב (לא כזה משנה מאיזה יצרן) והוא מתאים מבחינת תקציב - קחי את הרכב לבדיקה.

שווה לנסוע גם לבאר שבע בשביל רכב טוב - אחרי הכל הרכישה היא עניין של כמה שעות והרכב ישרת אותך הרבה זמן אח"כ.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

תודה רבה על התגובה

אני יכולה ללכת רק על אוטומט כי יש לי רשיון...... רק לאוטומט:lol:

אז ככה מוסך מורשה בטווח הזה בעייתי כי אנשים לא משקיעים סכומים גבוהים ומעדיפים ללכת למוסך פשוט

אבל בכל זאת מה דעתכם על הדגם , שנה , מחיר וכוליי?

פורסם

אם את חייבת אוטומט, הגירסה האוטומטית של דייהטסו שרייד 1300 סמ"ק יכולה גם להתאים לך מאוד, הרכב אמנם פחות מהנה לנהיגה ופחות בטיחותי אבל מיוחסת לו אמינות גבוהה יותר.

לגבי הפיג'ו-נתונים סבירים לשנתון, תיבה אוטומטית של הפיג'ו קצת יותר רגישה מאלה של היפניות לכן חשוב מאוד לבדוק היטב את מצבה (עצם זה שהיה צריך להחליף אותה לא אומר שהחליפו למשהו טוב/שהרכיבו הכל כמו שצריך).

פורסם

הי,

אם את מחפשת 306 אוטומטית, גם סיטרואן קסרה תתאים לך, מדובר על רכב זהה מכנית במחיר נמוך יותר וגימור פנימי מעט עמיד יותר (לפחות הרכבים שאני ראיתי).

יש לי רק מילים טובות לומר על הרכב הזה, ברשותי שנתיים וחצי עם 50K ק"מ אצלי ו כמעט 150K בסה"כ.

כיף לנהיגה, מספיק חזק ביום יום.

סער

גילוי נאות - אני מוכר רכב כזה, אבל בלי קשר לרכב שלי, אני ממליץ עליו בחום, גם הרכב החדש שלי הוא מהמשפחה הנ"ל...

• תוכן חדש...