Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרך לעלות על סוחרים ב- yad2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוחדים לקנות מסוחר?

הנה דרך יעילה שתעזור לכם לחשוף חלק מהסוחרים, לפחות הלא מתוחכמים מביניהם שמשתמשים באותו שם משתמש עבור כל המודעות.

לכו לגוגל

חפשו את הביטוי

site:yad2.co.il username

לדוגמא

site:yad2.co.il ishay

קיבלתם יותר מתוצאה אחת? נורה אדומה

דוגמא כאן

פורסם

אני כבר חודשיים מחפש רכב ושיטה יעילה במיוחד היא להגיד (בטלפון) באופן בוטה - "תשמע אם אתה סוחר אני לא קונה אז בוא תגיד לי עכשיו כי הדבר הראשון שאעשה זה לבדוק את רישיון הרכב".

זה עובד לרוב הגדול של הסוחרים, יש את אלו שמתעקשים ואז מבזבזים זמן ומגיעים להיפגש איתם אבל כמו שכתב הבחור מעליי - דבר ראשון רישיון רכב.

Bimmer

פורסם

חבר'ה ישנה עוד שיטה לגלות סוחרים, רוב הסוחרים מנסים למכור יותר מרכב אחד,

לכן כאשר מתקשרים לברר לגבי רכב פשוט לשאול כמה שאלות כלליות לגבי הרכב.

בד"כ הסוחרים ישירות שואלים על איזה רכב מדובר, כך גם אפשר להבין האם הוא סוחר או לא! 

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם
חבר'ה ישנה עוד שיטה לגלות סוחרים, רוב הסוחרים מנסים למכור יותר מרכב אחד,

לכן כאשר מתקשרים לברר לגבי רכב פשוט לשאול כמה שאלות כלליות לגבי הרכב.

בד"כ הסוחרים ישירות שואלים על איזה רכב מדובר, כך גם אפשר להבין האם הוא סוחר או לא!

הרציניים, כלומר אלו שקשה לגלות כבר פתרו את זה - לכל רכב מכשיר/כרטיס סים משלו.

Bimmer

פורסם

גם זה לא תמיד נכון, הייתי צריך למכור רכב, פרסמתי שני כלי רכב שברשותי, אמרתי מה שימכר קודם, נו אז זה עושה אותי סוחר?

רכב צריך לבדוק, לא את המוכר, אז מה אם המוכר סוחר?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
גם זה לא תמיד נכון, הייתי צריך למכור רכב, פרסמתי שני כלי רכב שברשותי, אמרתי מה שימכר קודם, נו אז זה עושה אותי סוחר?

רכב צריך לבדוק, לא את המוכר, אז מה אם המוכר סוחר?

נדיר מאוד למצוא סוחר שלא מוכר לך חתול בשק. יש אבל מועטים.

Bimmer

פורסם

שטויות - אם אתה בודק את הרכב במכון שאתה רוצה ומכיר, ואפילו מתייעץ עליו בפורום, והתוצאות נראות טוב אין שום סיבה לרכוש מסוחר ואין כאן שום חתול בשק.

2 מהרכבים שהיו לי הם מסוחרים והיו במצב מצויין ונמכרו בלי בעיה.

פורסם

שלום לך

רוב מכירות של רכב יד 2 נמכרים ע"י סוחרים, אתה רוצה להגיד לי שכל כך הרבה אנשים מוכנים לקנות חתול בשק? או שאולי יותר נוח לקנות/להחליף רכב במגרש טרייד אין,?

פורסם
אוקיי, אז איך תסבירו את זה שבכל מדריך רשום שברגע שרשום "הפקדת סוחר" אוטומטית זה מעלה נורה אדומה?

נורה אדומה צריך להידלק במקרה שסוחר מסתיר את העובדה שהוא סוחר, סוחר שמפרסם כסוחר, לא אמור להיות בעיה. ויעידו הלקוחות המרוצים.

• תוכן חדש...