Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני די סגור על 625 סה"כ אזקה + 2 שלטים דו כיוונים (740 ש"ח) + התקנה 200 ש"ח

נשמה בסדר לא?

במחיר כזה יתעלקו על חיווט של אזעקה קיימת. אם אתה חושב שבמחיר הזה יפרקו התקנה קודמת מהיסוד, על מנת שיהיה סדר בחיווט אתה טועה.

ניראה לי שקצת טעית בחישוב. זה ממש לא חצי מחיר. התקנה של אזעקה כזאת היא לא זולה. מעבר לזה שיש צורך במתאמים נוספים אם יש לך אימובילייזר מקורי (שמן הסתם יש היום כמעט בכל הרכבים). שלא לדבר על אפשרויות החיבור לאזעקה כזאת. בקיצור בתור בעלים של אזעקה כזאת שהיא באמת ליגה אחרת מכל האזעקות שקיימות בשוק .הסיפור הוא יקר.

פורסם

עוד שאלה אני יודע שיש דבר כזה לא יודע מה שמו אבל יקרון שהוא לא נותן לפתוח מחסה מנוע עם לא תנטרל אזקה, האם הוא קיים בביפר 625 או שאפשר להוסיף אותו לאזקה הזאת?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם
זה נקרה נועל מכסה מנועה . מזמן לא מייצרים אותו היום

חשבתי שיש שם מיוד :)

בכול זאת למה שאלתי כי גלשתי באתרים שונים בחול ושם כן מיצרים, וחשבתי שזה גם קיים בישראל.

פורסם

מישהו יכול להזביר לי מה הבדל בין MVP 625 ו MVP 650? הסתכלתי אותו דבר אז מה הבדל?

חוץ מהבדל 800 מטר ו1000 מטר.

• תוכן חדש...