Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגל ספייר בפז'ו 106 1994

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגלגל מותקן מתחת לבגז' נח על תמוכות ברזל כשכל התמוכות מחזיקות על בורג מתוך הבגז'.

במקום לבדוק לבד ולהסתבך במשהו שאני לא מכיר- אולי מישהו יוכל להקדים לי תרופה למכה:

1) איך להוציא את הגלגל- צריך קודם להעלות את הרכב על ג'ק או ככה ממצב רגיל?

2) איך להחזיר את המתקן למקום לאחר מכן- זה פעולה פשוטה שאפשר לעשות בתנאי הדרך או שזה מצריך התעסקות יתרה?

פעם ראשונה בכלל שראיתי כזה מיקום לגלגל רזרבי, עד עכשיו רגיל רק למתחת לשטיח בבגז'

פורסם

בשביל להוציא את הגלגל אתה פותח את הבורג בעזרת הידית של המפתח ברגים שיש מאחורי הפנש אחורי שמאלי (או ימני) אאל"ט.

בשביל להחזיר את הגלגל למקום שלו אתה שם אותו על המתקן נותן קונטרה עם היד ועם היד השניה מבריג את הבורג שפתחת בבגז'. לאחר מכן חזק אותו היטב אחרת הוא יפתח לך עם הזמן והגלגל הרזרבי יפול ויעוף.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

פנס אחורי וזהו בעצם הצד השני העוגל של המפתח לפתיחת הגלגלים

אאל"ט זה ראשי תיבות של אם אני לא טועה

ולדעתי זהו המקום הכי מגעיל לתקוע גלגל רזרבי שעתיים לוקח למקם חזרה ואז זה בחורש אז כולך מתלכלך ולא נעים בכלל

יום טוב

קיריל

פורסם

תודה על התגובה, חיפשתי וחיפשתי ולא רואה שום דבר מאחורי שום פנס אחורי. אולי היה משהו והבעלים הקודמים הסיר או לקח לעצמו.

בכל מקרה נראה לי אצטרך למצוא משו אחר שפותח את זה

פורסם
ולדעתי זהו המקום הכי מגעיל לתקוע גלגל רזרבי שעתיים לוקח למקם חזרה ואז זה בחורש אז כולך מתלכלך ולא נעים בכלל

זה המקום המוצלח והנוח לגלגל רזרבי כי :

1) לא צריך להוציא את כל הציוד מתא המטען בשביל להגיע לגלגל. אם תא המטען שלך עמוס בציוד, לא נעים בכלל להתחיל לפרוק הכל ולסדר חזרה אחר כך.

2) ניצול נפח תא המטען יעיל יותר.

3) גלגל מלוכלך לא נכנס לתא המטען ולא מלכלך ריפודים.

לי אף פעם לא הייתה שום בעיה למקם את הגלגל במתקן חזרה, זה לוחח בדיוק 30 שניות.

נכון, זה קצת מלכלך, אבל בהחלפת גלגל אתה מתלכלך בכל מקרה.

פורסם

לגבי מיקסום תא המטען לא מסכים שכן הגלגל גם כך שקוע ברכבים בהם הוא נמצא בתא המטען

אני בכל מקרה השתגעתי עד שסגרתי את המתלה המקולל הזה

• תוכן חדש...