Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשת ההמבורגרים הפופולרית הפיקה לוח שנה שנוי במחלוקת, בו מופיעות כמה ממלצריות הרשת במיטותיהן בתנוחות פרובוקטיביות ולעיתים בלבוש מינימלי. בארגוני זכויות הנשים מאד לא אהבו את ה"רעיון המקורי", וכעת הם קוראים לחרם על הרשת וגם מארגנים הפגנה. אבל ב"אגאדיר" ממשיכים משלהם: "גאים במלצריות"

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/news/Economics/Consumers/Article,52088.aspx

לא, אני לא בא כאן להעלות תמונות של בחורות בבגדי ים (גוגל יעזור לכם), גם לא לפתוח דיון על זכויות נשים/אכילת בשר/טיב ההמבורגרים באגאדיר.

אותי מעניינים כמה דברים. איכשהו אני די בטוח שחלקן, אם לא כולן קיבלו אולטימטום בסגנון "או שאת מצטלמת, או הולכת לחפש עבודה חדשה".

דבר שני - זה נשמע כמו מגמה שהולכת להתפשט לעוד מקומות.

דבר שלישי - יש גבול לציניות של אנשי עסקים שמחפשים איך להרוויח עוד שקל?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם קרא לזה calendar grils ופינאפס (אני נושא אחת בגאווה על זרוע שמאל). אני ב1000% בטוח שלא היה שום אולטימטום. יתרה על כך, אני מאמין ששילמו להן על זה. סקס מוכר, והבנות ירוויחו מזה בסוף היום. שהפמינסטיות המזוקנות האלו יורידו הילוך. אני לא שוביניסט, אבל לא כל פעם שבחורה מצטלמת, גם בעירום, זה "החפצה של גוף האישה". יש גבול גם לפמיניזם, זה שהן ממורמרות זה בעיה שלהן.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אוי באמת, איך התנועות הפמיניסטיות האלה רק מחכות שמשהו כזה יצוץ כדי להוציא קצת אגרסיות.

אני בטוח ב-100% שלא הוצב כאן שום אולטימטום, נהפוכו, אני בטוח שהבנות היו מאוד מרוצות מזה שהן יכלו להיות דוגמניות ליום אחד ולהגשים פנטזיה כזאת שאני בטוח שיש אותה לרוב הבנות.

זאת לא החפצה, וזה לא ניצול.

שחררו.

פורסם

אחרי שקראתי מסתבר שזה שיתוף פעולה עם אמריקן אפרל. שהיא חברה שזכויות היא הדבר הראשון במעלה אצלה, נקודה. מדובר על לוח שנה שהוא הפקת אופנה ופרסומת לאגאדיר על הדרך, זה לא איזה FREEBEE אלא מהדורה מוגבלת בתשלום. נשמע לפי נקודת המוצא של מנהיגת המחאה (שטוענת שלא יתנו ש"יכבשו" אותן (את הנשים)) צריך להפסיק את הפקות האופנה ונשים צריכות ללבוש שמלות ארוכות שלא יחמיאו להן. היא נראית מטופחת למשעי ולבושה במיטב המחלצות או מוזנחת להחריד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

עם איך שחלק מהן מתנהג בשביל להרוויח עוד שקל בטיפים, עדיף כבר שיצטלמו בבגדי ים, זה יותר בטוח בשבילן. :roll:

חוץ מזה, צאו מהמאה ה-19! בכל העולם פועלת רשת מסעדות שנקראת "בז'ז'ים" (בתרגום חופשי), מה שלא מפריע לאנשים לבוא לשם בכיף עם כל המשפחה. בארה"ב כל שני וחמישי יש איזו מהדורה מיוחדת של פלייבוי שמתמקדת במלצריות, עובדות באולינג, קופאיות בסופר או אפילו חיילות בצה"ל (אם כי זה דווקא היה ב-Maxim למיטב זכרוני). מה בדיוק הבעיה פה?

אני לא חושב שאיימו עליהן, ואינני רואה פה שום פגיעה בשום ציבור. אם היו מתקשרים אליי ומזמינים אותי לצילום של לוח שנה העוסק כולו בעובדי דפוס שמנמנים בגילאי 20+, סביר להניח שתמורת תשלום ראוי גם אני הייתי עושה זאת... :-D אז כנראה שפה התשלום היה ראוי.

זה שהאנשים מאחורי המיזם יעשו מזה הרבה יותר כסף לא אומר שהבחורות קיבלו יחס לא הוגן. אם הבחורות היו יודעות לחשוב כמו אותם אנשים, מן הסתם הן לא היו עובדות בתור מלצריות.

פורסם

מאיזו בחינה?

לא נראה לי שבישראל מישהו עוצר או מפריע לנשים אינטליגנטיות לעסוק ביזמות.

אם הן אינן עוסקות בזה, אני מסיק מכך שהן לא ממש אינטליגנטיות... אני טועה?

פורסם

מי שלא עוסק ביזמות, אז הוא טיפש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאיזו בחינה ?!

אתן לך דוגמא:

אחותי עבדה במלצרות בתקופת לימודיה, היום היא מנהלת תקצוב ותמחור ברכבת, עבדה בעברה ב ERNST&YOUNG, ב AMDOCS, בעלת שני תארים בכלכלה מהטכניון.

כל מי שלא עוסקת ביזמות היא לא אינטיליגנטית ? מאיפה בדיוק נולדה ההערה\מחשבה הזאת ?! אני מתקשה להבין, במיוחד ממי שמגדיר את עצמו כאדם פתוח, מתורבת ואינטילגנט בעצמו.

גם על גברים שאינם יזמים הדעה שלך זהה, או שהיא תקפה רק לגבי נשים ?

או אולי באירופה יש נשים אינטילגנטיות למרות שהן לא יזמות, כי שם הרבה יותר קשה ליזום.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עזוב, לא הבנתם את כיוון המחשבה שלי. שיהיה.

לאחר שהעפתי מבט על התמונות ה"פרובוקטיביות" אני מבין ששמחתי הייתה מוקדמת.

התצלומים האלה נראים מקצועיים בערך כמו רמת השירות במסעדות שלהם.

בקיצור, חזל"ש.

-----------

* עריכה: אלון, שים לב לרמת ההפקה בפרוייקט הזה. אני בספק אם אחותך הייתה משתתפת במשהו דומה.

פורסם

אותי מעניינים כמה דברים. איכשהו אני די בטוח שחלקן, אם לא כולן קיבלו אולטימטום בסגנון "או שאת מצטלמת, או הולכת לחפש עבודה חדשה".

לא חושב כך. כרשת גדולה הייתה להן האפשרות לבקש "מתנדבות".

דבר שני - זה נשמע כמו מגמה שהולכת להתפשט לעוד מקומות.

ומה רע בכך? ראה הערה לגבי "דבר שלישי".

דבר שלישי - יש גבול לציניות של אנשי עסקים שמחפשים איך להרוויח עוד שקל?

לא ממש.

אם המעסיק מבקש מתנדבות לצילומים, ויש היענות מצד נשים המעוניינות בכך, וידוע שסקס (או אפילו התדמית שלו) מוכר, מה רע? אני לא רואה בכך שום דבר פסול.

אם היה מעורב בזה אולטימטום כלשהו או משהו בסגנון, מובן שזה פסול לחלוטין, אבל שוב, קשה לי להאמין בכך. כמו שאמרתי, כזו רשת גדולה, שמעסיקה המון עובדות, בטוח חלקן שובבות יותר מהרגיל, חולמות על דוגמנות, ומנסות להיעזר בלו"ש בתור קרש קפיצה. למשל.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

קשה לי לענות כרגע, אחרי יין ובירות... אולי מחר אהיה צלול יותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מוכן לומר שכל הפמיניסטיות צודקות, אני מוכן לומר שדבר כזה גורם ל"החפצה" של גוף האשה, אני מוכן לומר שאגאדיר צריכים להתבייש.

אני מוכן לומר עוד הרבה דברים, אבל קודם אני רוצה תשובה:

למה אין פמיניסטיות כוסיות ועשירות עם ציצים גדולים? (מצטער על השימוש בשפה רדודה משהו, אבל זו הדרך לתאר זאת) :

התשובה שלי? בבקשה: אם את מכוערת ממש\ עם ציצים קטנים ממש\ לא הלך לך בחיים כי את פוסטמה, וכל פעם שאת רואה כוסית את נהיית ירוקה מקנאה, יש דרך להתגבר על זה:

להיות פמיניסטית. ככה את יותר טובה, חכמה, ומוצלחת. הכוסית טיפשה שלא מבינה שכולם מנצלים את כוסיותה, ואת [וחברותייך הכונפות] נאורה ופיקחת יותר. חוצמזה, ככה אף אחד לא יוכל להעיר לך על שיעור יתר בשפם\זקן\שחי\פאות לחיים\גב. ובכלל, תמיד תוכלי לענות "אני? אני פמיניסטית!!!" וללכת לעוד הרצאה "הגבר- בריה הכרחית או טעות אבולוציונית?".

להלן חיזוק לדברי:

תקראו עד הסוף

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

יצאתי כמה חודשים עם פמיניסטית.

מה שמעצבן הוא הקטע של הדיסוננס הקוגניטיבי בין מה שאומרות ואיך שהן מתנהגות.

היא: אני חזקה, אני עצמאית, אני לא צריכה אף אחד!

אני: אוקי. בא לך להפגש היום?

היא: אני לא אוהבת לנהוג. אתה יכול לאסוף אותי?

היא גם תמיד הייתה בטוחה שתמיד מישהו דופק מישהו אחר ושלאנשים יש אג'נדה של רשע בשביל לנצל אחרים.

היא הייתה מדברת על האג'נדה הגברית ואיך שכולנו זבל.

לשמוע אותה ואת החברות שלה היה פשוט מטמטם כי כמות הבולשיט שלהן הייתה פשוט מטורפת.

לדעתי כיום אין תירוץ וצדקנות כזאת ואני חושב שאם אישה רוצה להראות את הגוף שלה ולקבל תשלום, זו הזכות שלה ואני מוכן להלחם על הזכות להראות לכולנו את הגוף שלה (כל עוד אני מקבל עותק מהתמונות :) )

או במילים אחרות:

feminism+poster+motivationalz+com.jpg

פורסם

"לא, אני לא בא כאן להעלות תמונות של בחורות בבגדי ים (גוגל יעזור לכם), גם לא לפתוח דיון על זכויות נשים/אכילת בשר/טיב ההמבורגרים באגאדיר. אה אוקי כי זה דווקא לאן שהשרשור הלך

אותי מעניינים כמה דברים. איכשהו אני די בטוח שחלקן, אם לא כולן קיבלו אולטימטום בסגנון "או שאת מצטלמת, או הולכת לחפש עבודה חדשה".אני לא חושב ככה בכלל.

דבר שני - זה נשמע כמו מגמה שהולכת להתפשט לעוד מקומות. תרתי משמע

דבר שלישי - יש גבול לציניות של אנשי עסקים שמחפשים איך להרוויח עוד שקל? לא וככה גם העובדים.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא." באדום

ודריש אתה טועה

• תוכן חדש...