Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזור של כפתורי מערכת האיוורור ללא תאורת לילה. התאורה בלוח המחוונים תקינה. האם ישנו פיוז נפרד לתאורה? איך ניתן

להגיע לנורות שייתכן ונישרפו?

megane-interior.jpg

פורסם

לא יודע אבל לפי ההגיון הצרפתי המהולל כנראה שתצטרך לפרק חצי בגאז', דיפוני תקרה וכנף כדי להגיע לנורות.

לי היתה בעיה במגאן שכל הצד השמאלי של הקונסולה לא העיר ,אחרי מכה או שניים בכיוון הבורר של מהירויות המפוח והאור חזר.

באמת שאני לא אוהב את הרכב הזה יותר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

התאורה של הפאנל מבוססת על נוריות קטנות של 1.2W.

אצלי ב 306, הנוריות יושבות מאחורי פאנל הלחצנים, ודרש פירוק מסובך יחסית וכף יד עם שריטות.

בפונטו שהייתה לי, זה היה קל מאוד, הנוריות היו בחזית.

בקיצור, כל רכב לגופו.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

פרק רדיו ואת התושבת שלו, פרק את מכסה שקע אבחון בתחתית הפנל מתחתיו תמצא עוד שני ברגים פרק גם אותם.

הפנל כולו תפוס בקליפסים, משוך אותו בעדינות אחורה והשאר אותו מחובר לכל החוטים.

את יחידת הבקרה של המזגן תשחרר משני ברגיה וסובב אותה כך שחלקה האחורי מולך, שתי מנורות 1.2 וואט שיוצאות ברבע סיבוב עם שפיץ פלייר.

נשמע מסובך אבל זה די פשוט.

בהצלחה.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

charger12il תודה על הפרוט המלא. יודע במקרה איך מפרקים את הרדיו (לא משהו מסובך. רדיו דיסק של pioneer)

איפה ניתן לרכוש נורות כאלה?

• תוכן חדש...