Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיבו הבולמים הם של בילשטיין כמדומני (לא קריטי אם לא, הקטע זה שהם מקצועיים יותר) וביעודם הם מסוגלים לספוג יותר מאשר בולם של מכונית סופר-מיני ספורטיבית רגילה, כמו הפונטו שלך לדוגמה.

אתן לך מס' דוגמאות מהעבר להחלפה של קפיץ ללא בולמים במכוניות סופר-מיני.

בזמנו, כששרצו ימבה 205ים GTI החבר'ה התחילו להנמיך. רק שמי שהיה בעל GTI לפני כעשור, לא היה בעל ממון רב. אי לכך חלק גדול "חסך" וקנה רק קפיצים. החליפו מלפנים, הורידו (או העלו, תלוי איך מסתכלים על זה) שן מאחור והבולמים הפלא ופלא החזיקו כחצי שנה של נסיעה יומיומית לרכב עם בולמים חדשים. כחודשיים לרכב עם בולמים במצב פחות טוב.

ההתנהגות השתפרה? קשה לומר. הריסון לא היה טוב בעיקולים, או בהעברות משקל מהירות שלא לדבר על פניות עם סלילה גרועה.

רוצה עוד דוגמה?

אני בעוונותיי גם הרכבתי קפיצי הנמכה ללא בולמים על האסקורט בזמנו, שנת 2002. בולמים חדשים החזיקו חודשיים. אז הרכבתי את המקוריים. החזיקו (תחזיק חזק) יומיים. אצתי רצתי וקניתי בולמים שמיועדים להנמכה. היה שווה כל שקל בכל הנוגע להתנהגות ואופי המרכב בפניות, הריסון וכו'.

אלו סתם דוגמאות. יכול להיות בהחלט ששלך יחזיקו יותר, אם כי, מניסיון העבר- אני מעט סקפטי.

מה שבטוח זה שלא חוסכים בכל הנוגע לקשר הישיר שלך לכביש (בולמים-קפיצים-צמיגים).

מכאן ההחלטה היא שלך.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על הפירוט, אני חשבתי שהוא אומר שהhgt זה פונטו ספייס עם מנוע מוגדל. אולי בכל זאת אלך לשיעורי הבנת הנקרא שקונדסון הציע לי לפני כמה ימים.:-P

ורק לצורך העניין אם תקרא את תגובותיי תשים לב שאני נגד התקנת קפיצים על בולמים מקוריים, אצלי אני הולך על סט קוילאוברים שלם, ומחליף את כל מה שקשור לעניין.

חג שמח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...