Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לשהות בשנים הקרובות מספר פעמים בשנה בארה"ב כל פעם לתקופה של כחודש (4-3 פעמים בשנה).

חשבתי לרכוש מכונית.

אין לי שם איש, יש לי מקום לינה.

השאלה היא כיצד להחזיק את המכונית שם בתקופות שאשהה בארץ.

הכוונה כמובן להבטיח שתהיה כשירה לנסיעה כל פעם שאגיע.

כידוע יש התרוקנות מצבר ועמידות הצמיגים ועוד שחברי הפורום מבינים טוב ממני.

עניין אפשרות גניבת הרכב אינה מדאיגה אותי.

אשמח לעצות לעניין.

פורסם
אני עומד לשהות בשנים הקרובות מספר פעמים בשנה בארה"ב כל פעם לתקופה של כחודש (4-3 פעמים בשנה).

חשבתי לרכוש מכונית.

אין לי שם איש, יש לי מקום לינה.

השאלה היא כיצד להחזיק את המכונית שם בתקופות שאשהה בארץ.

הכוונה כמובן להבטיח שתהיה כשירה לנסיעה כל פעם שאגיע.

כידוע יש התרוקנות מצבר ועמידות הצמיגים ועוד שחברי הפורום מבינים טוב ממני.

עניין אפשרות גניבת הרכב אינה מדאיגה אותי.

אשמח לעצות לעניין.

אם אין לך איש, אז כל פעם שתגיע לארה"ב תצטרך להחליף מצבר שלא נדבר על הנזק שיגרם לרכב שעומד רוב חייו ומניעים אותו 3 פעמים בשנה.

בכל אופן מדוע לא לשכור רכב לחודשים שאתה שם? בטח יצא לך אותו דבר אם תחשב עלויות לטווח רחוק בתוספת ביטוח טיפולים וכו'

פורסם

השאלה החשובה היא האם אתה בכלל תזקק לרכב. אם תשהה בעיר גדולה התחבורה הציבורית תהיה בד"כ מצויינת ולא יקרה (בד"כ יש כרטיסים תקופתיים ללא מגבלת שימוש), ומאידך השימוש ברכב יהיה מאוד לא נוח (פקקים, חניה חסרה ויקרה). בדוק את התנאים הייחודיים ליעד שבו תשהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש לך מוסך - Battery Tender ידאג שהמצבר תמיד יהיה מוכן לפעולה. זה עולה כ-30$.

ישנם כל מיני מתקנים לגלגלים מגומי, שמונעים נזק לצמיגים. מעין רמפה מגומי אלסטי.

אם אין לך מוסך - יש הרבה מוסכים וסדנאות שישמחו לאחסן לך את הרכב תמורת סכום סימלי ($50-$200 בחודש). במדינות קרות (אילינוי לדוגמא) זה מאוד נפוץ.

• תוכן חדש...