Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה עד 45 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להחליף את הרכב המשפחתי הנוכחי שלנו מסוג יונדאי אלנטרה 01 לרכב משנתונים מתקדמים יותר.

דרישות כדלקמן:

1.נסיעות בשנה 20K בערך-מה שאומר צריכת דלק נורמלית+.

2.אנו משפחה בת 4 נפשות.

3.רק אשתי עובדת-אני סטודנט,מה שאומר הוצאות אחזקה לא בשמים.(לכל מציעי הWW)

4.תקציב סביב ה45.

5.אם אפשר שלא יאבד יותר מדי מהמחירון..

(אני יודע שזה קצת יותר מדי אך אשמח לשרשורים.)

חשבתי אולי על מגאן דיזל 2005 והלאה,או לנסר,אופל אסטרה 2004-5 וכו..

תודה רבה מראש.

טל.

פורסם

רכבי דיזל בדרך כלל מאבדים במחירון יותר מאשר רכבי בנזין. ומה שיותר חשוב, קשה למצוא רכב דיזל משומש במצב טוב.

התקלות של משאבת ההזרקה (במיוחד באופל אסטרה דיזל), טורבו יקרות מאוד לתיקון.

אני ממליץ לחפש ניסן אלמרה פרפקט\טקנה במצב טוב.

מכונית אמינה מאוד, לא יקרה לאחזקה.

גם לנסר, אימפרזה, לנטיס 323 יכולות להתאים לדרישות האמינות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מגאן DCI זה רכב באמת מאוד חיסכוני.

אבל תכנס שניה ללוח יד 2 ותראה את מה שמוכרים שם בתקציב שלך, במיוחד שים לב לקילומטראז' ולבעלות הרכב.

החלפת הטורבו במגאן DCI עולה בסביבות 10 אלפים ש"ח, שיפוץ משאבת ההזרקה גם יקר מאוד.

כל מה שתחסוך בצריכת הסולר (הנסיעות שלך לא כל כך מרובות), יכול להתקזז ברגע של תקלה יקרה.

וככל שהרכב "הרביץ" כמות הנסיעות, הסיכוי לתקלות כאלה גדל.

אתה מעוניין בעיקר ברכב עם גיר ידני?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...