Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לקלריון יש סוג של הגבלה בכמות שירים בUSB?

בפעם הראשונה שמתי את כל השירים בתיקייה אחת וזה הציג רק עד 255 שירים.

אחרי זה ניסיתי לחלק את ה700 שירים ל-3 תיקיות ואז זה הציג לי את כולם. (2 תיקיות 250 ו1 של 200)

עכשיו זה די לא נוח לשמוע ככה שירים כי אני אוהב לשמוע שירים מעורבב ואם אני שומע מעורבב אז זה מערבב רק בתיקייה, נכון?

יש איזשהי דרך לעשות לכל התיקיות?

אולי בכלל יש דרך לעשות שזה יציג את כל השירים בתיקייה אחת?

עוד שאלה: יש לי עכשיו 2 רמקולים קדמיים ואחוריים. כשאני בוחר 2WAY, ועושה FADER לאחור עד הסוף, שום דבר לא מנגן, הצליל נעלם. למה זה ככה?

תודה מראש לעוזרים.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

בכל מכשיר יש תמיכה עד לכמות מסוימת של שירים/תקיות וכו'.

תנסה לפצל לשתי תיקיות, הולך הולך, לא הולך תחזור לשלוש.

לגבי הפיידר, תפרט איך בדיוק הרמקולים מחוברים לרדיודיסק, מאילו יציאות.

מתחדשת*

פורסם

אני לא ראיתי את ההתקנה, אני יכול לנסות להוציא ולצלם את החיבורים מאחורה.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...