Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UPS בתור ממיר מתח 12-220

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לפרק את הUPS הקיים שלי ולהוציא את הסוללה 12V שקיימת שם כדי לחבר מצבר של רכב

המטרה היא חיבור 2 מנורות PL 20W בסירה שלי,

הקיצר רק כדי לנסות חיברתי אליו מנורה אחת והפעלתי אותו בלי הזנה 220 ז"א במצב סוללה

הוא מפעיל אותה הכל טוב ויפה למשך 5 דקות ואז נכבה

זה לא שהסוללה נגמרת כי אני פשוט לוחץ על כפתור ההפעלה שוב והוא נדלק בלי בעיה לעוד 5 דקות

וזה לא שהמנורה כבדה עליו כי הוא מחזיק לי פה גם טלוויזיה 52 אינץ' בלי שום בעיות

אז מה הסיפור שלו ?

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

ניסית לבדוק בספר ההוראות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...